Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

 • Burgers i USA - What to choose

  (Bedømt af 8 personer)
  09.01.13: Jakob Endahl
  Det kommer vel ikke bag på de fleste at udvalget af Fastfood, og i sær burger restauranter i Burgerens hjemland USA er stort og for nogle måske uoverskueligt.
  Se hele rejsetippet
 • Miami - Meget mere end SouthBeach

  (Bedømt af 6 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  Når I besøger Miami, er South Beach og Art Deco området selvfølgelig et besøg værd. Brug stranden, bor på et hotel ved Ocean Drive, gå nogle gode ture op af Collins Avenue, shop på Washington Avenue, spis middag på Lincol Road Mall og nyd en af de mange farvestrålende drinks, hvor min personlige favorit er Miami Vice.
  Se hele rejsetippet
 • Transport fra Lufthavnen i USA

  (Bedømt af 4 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  I ankommer nu efter en lang flyrejse til jeres ankomst destination. Og efter imigrationen og venten på jeres bagage, skal i nu tage stilling til hvor i kommer frem til Jeres hotel.
  Se hele rejsetippet
Florida med Krydstogt
Rejsetips indsendt af:
Esbjerg
11. nov. 2010

Florida med Krydstogt

Et rejse tip til hvordan du afslutter din perfekte ferie.
4 dage på Bahamas? Ja, hvorfor ikke.....

4 dage på Bahamas? Ja, hvorfor ikke.....

Efter en fantastisk rundtur i Florida, hvor I har fået en masse gode oplevelser og minder, synes jeg, det er skønt at afsætte de sidste par dage af ferien til ren afslapning. Et alternativ til hotel og strand, kan være et krydstogt til Bahamas - 3-4 dage på vandet med alt betalt, og en service udover det sædvanlige, masser af aktiviteter og god mad.

Af restauranter om bord vil jeg fremhæve Johnny Rockets. Restauranten er opbygget i USA 50’er stil. Menukortet tilbyder burger, onion rings, milkshake og meget andet, alt sammen serveret med tjenerne som stiller sig op på bordene og giver den fuld skrue med dans til Y.M.C.A eller andre gode klassiker. 
Er man mere til det finere køkken, er det hovedrestauranten på skibet hvor man skal indtage sin mad. Menuen er stor og dækker alt fra bøffer til seafood. I har selvfølgelig også mulighed for at benytte jer af buffet restauranten, som har åben morgen, middag og aften.
En personlig ting som jeg nyder på cruise, er at sidde om morgen på min altan, ser ud over havet og få min morgenmad serveret af roomservicen.

Har i brug for forkælelse er der også rig mulighed for det i skibets wellness afdeling. Her kan i nyde at blive forkælet mens børnene spiller basketball, klatre på klatrevæg eller bare pjasker rundt i poolen. Selve sejlturen tager jer forbi Bahamas, hvor i kan nyde stranden og masser af vandaktiviteter på Cococay Beach. Dagen efter oplever I hvad Nassau har at tilbyde, inden I slutter turen af i fantastiske Key West. Men pas på. Man siger at har man set Key West én gang, så bliver man der. I har det meste af dagen på land, og om aften sejler I videre til næste destination.

Det er en fantastisk måde at afslutte sin skønne ferie i The sunshine state, og så er det heller ikke så dyrt. Det kan gøres for under 500kr pr. dag. Kontakt mig gerne for mere information eller hjælp til din næste USA rejse.

Mange hilsner, Jakob

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Lige den anbefaling jeg manglede TAK !!!

24/08 2011 Birgitte
Jeg havde slet ikke tænkt på et cruise, men det er da perfekt, jeg er også bekymret for vippende skibe, men er blevet beroliget her. TAK for fiffet :o)

Svar til Hansen

21/12 2010 Jakob Endahl
Hej Hansen.
Det glæder mig at du synes om mit tip. Det korte svar er nej, skibet vipper ikke. Det er dog en sandhed med modifikationer. For jo, skibet kan godt risikere at vippe en smule, meget afhængig af hvilke skib i vælger. På de små skibe er risikoen større. Hvis i vil være så godt som vippefri, så kan i med fordel vælge ture med Freedom of The Seas, Oasis of the Seas eller den helt nye Allure of the Seas. Kontakt mig gerne for yderligere information.
M.v.h. Jakob Rejsespecialist FDM travel

Flot beskrivelse

20/12 2010 hansen
Må jeg ikke lige spørge, vipper skibet ikke?
Planlægger en evt cruise til næste år, men flere i vores familie bryder sig ikke om at skibet vipper

Fantastisk!

11/11 2010 Julie
Det var dog en fantastisk beskrivelse af et cruise. Jeg kan især godt lide at rejsekonsulenten kommer med de vigtigste ting som man kan opleve på skibet. Der er jo ikke den ting man ikke kan opleve. Det er helt klart noget jeg vil spare op til så vi kan komme til at prøve både USA´s 50´stil, wellness samt de mange andre aktiviteter om bord.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.