Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Florida Orlando med tema parker.
Rejsetips indsendt af:
Brett Smith
Gevninge
13. april 2011

Florida Orlando med tema parker.

Rejse tips for Orlando Florida med tema parker. Har været der 2 gange i 2010 og 2011.
Når man første gang bevæger sig mod ”guds” eget land, så er det med nogen spænding men nok også med lidt nervøsitet for det ukendte og de mange sikkerheds checks der er forbundet der med, men det sidste vender man sig hurtigt til.
Amerikanerne er utrolig venlige, høflige og klar til at hjælpe

Vi er en familie på 4 med to drenge/unge mænd på 16 og 21 år.
Hjemme fra har vi sørget for at leje bil igennem Hertz med 10 procents rabat grundet medlemskab hos FDM. Så står bilen klar i lufthavnen. Vil lejer typisk en Chevolet Taoe eller Suburban. Pris ca. 4500 kr. for 14 dage. Et andet godt og billigt selskab er Dollar. Desværre var der ikke GPS i bilen, men med et kort kommer man langt.

Det er vigtigt at vide hvordan det område og by man skal til, ligger i forhold til andre større områder, dvs. vær klar på om det er mod øst eller vest eller mod nord eller syd man skal køre ad ved næste exit. Hav mønter med til toll road, der er ca. 4 betalingsanlæg med meget kort afstand i mellem på vej til Orlando, som skal have fra 50 cent til 1,5 dollar i mønter man blot kaster i en kurv med tæller og den tæller ikke altid det hele med. Brug bedst 25 cents.

Ud peg på forhånd hvilke tema parker I skal besøge og betal i forvejen over internettet.
Så kan I ud printe billetterne og slippe for at stå i kø ved billet lugen. Ved selv indgangen bliver din billet scannet samtidig med at du får scannet din tommelfinger. Dette er typisk måden det foregår på.

Alt er meget stort i USA og dog. Det med at tema parkerne er enorme er en overdrivelse uden lige. Jeg har ikke set nogen parker der ikke kan nås på en dag, men naturligvis kan man komme til stå meget i kø. Derfor køb fast cards (hver park kan have sine betegnelser) hvor man kan komme til det, men de koster også mange penge, ca. 300-350 kr. pr. person i Universal park.
Det findes ikke i alle parker.

Har man prøvet Euro Disney og Disney Studios i Paris, så er der ingen grund til bruge penge på
 • Magic Kingdom (Disney World) eller Universal Studios Park.
 • Magic Kingdom er for øvrigt for små børns familier.
Nogle af de parker vi syntes er bedst er helt klart Sea World, Animal Kingdom, Gator Land og Buschgardens.
Epcot er mere for voksne, en smuk blomster rig park med forskellige lande som temaer som lidt jordens udvikling m.m. Om foråret er der blomster festival.

Kennedy Space center er også et must, men det er ikke noget man bruger hele dagen på med mindre man er meget rumfarts interesseret.
Adventure Island er en glimrende park, men kan godt undværes.

Der er dejligt i Florida og det er billigt at være der.
Solen skinner næsten hver dag og der er gang i aircondition, faktisk for meget mange steder, så sørg for altid at have en trøje med i bilen, det bliver nemt aktuelt på restauranterne især.

Restaurant besøg koster maks det halve af der hjemme..
Mad kvaliteten svinger meget i parkerne, man skal kigge sig for inden man køber, gå lige en runde inden I bestemmer jer. Det er nogle gange utroligt ringe og går meget langsomt, eller det modsatte.
Restauranter er der rigtige mange af og det er meget billigt, ca. halv pris i forhold til Danmark, og nogle gange mindre.

Pris og kvalitet følges ikke altid ad. Bosten Lobster, Angel´s og Red Lobster er ikke pengene værd. Undgå også Olive Garden i området, hurtigt ind hurtigt ud koncept i Orlando.

På Denny´s som er en populær morgenmadsrestaurant, men også frokost og aftensmad er der billigt, servicen er i orden og vil du have morgen mad til frokost eller aftensmad, så får du det.

Af gode restauranter til familie venlige priser kan nævnes Outback, Long Horn, Carrabass, Rubys Tuesday.

Der er altid refill på sodavand og vand og får du ikke drukket op, så bed om to go, så kommer tjeneren med et bæger med låg til dig.
Har du heller ikke spist op kan du også få en burger box til at putte maden i. Sådan gør amerikanerne det. Vi gør det dog ikke selv.
Forvent ventetid for bord plads fra 15-45 minutter.
Happy Hour typisk indtil ca.18.30 -19.00.
Husk ID kort for personer der drikker alkohol som er tæt på grænsen af de 21 år. De spørger hver eneste gang lige meget hvor.

Shopping. Der er meget meget billig Outlet i Orlando tæt på Sea World.
Jeg købte et par nye Levis på 250 kr. Husk det er mærke varer, t-shirts til kun 10 eller 20 dollars.

Shooting galleri, der ligger et skydelokale lige overfor fængslet for dem som har den interesse.

I det østlige Orlando i et industri kvarter ligger en rigtig god gokart bane, Orlando Kart Center, klart den bedste i området. Det er her de lokale træner.

På grund af dårligt vejr i nogle dage, nåede vi desværre ikke en rund tur med helikopter, men det findes og er ikke dyrt.

Håber at ovennævnte er til gavn for nye Florida rejsende.
Mvh. Smith.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovenien/ljubljana/fantastisk-lille-slovenien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.