Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Florida rundt på Harley Davidson
Rejsetips indsendt af:
Dorte
Sorø
17. okt. 2011

Florida rundt på Harley Davidson

Mit rejsetip er... rejs kun med håndbagage... Det er det eneste rigtige. Så lidt med som muligt.. der er ikke så meget kaos. ikke så meget at huske på..
tag evt lidt ekstra tøj på .. som to par trusser.. make-up har jeg kun tester med. Alt er billigt i USA.. såå .. hvorfor slæbe sand med til Sahara, når Dollar'en er lav og alting koster det halve. Jeg skal være den første til at sige... jeg har rigeligt med hjem fra USA når vi er på retur til Danmark. Det er nogengange skræmmende hvormeget jeg har pakket i kufferten i USA.. men det er én helt anden Historie...
Tage mange billeder
Tage mange billeder

Foto

Vi har næsten alle fået digitalt kamera- Det er SUPER. Tag så mange billeder som muligt.. som overhovedet muligt. Man kan altid redigerer billederne når man kommer hjem. Men HUSK.... Tag aldrig et billed af en Amerikaner uden at man pænt spør' om lov. i USA gælder der helt specielle regler om ophavsret osv for almindelige mennesker. Det er en helt uskreven regel .. hvem vil havne i fængsel.. fordi man fik trykket på udløseren på et forkert tidspunkt ??? Nej, tak.. Vel..
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/gin-bar-i-barcelona.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.