Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere insider tips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Miami Beach
Rejsetips indsendt af:
Eva
Billund
10. aug. 2007

Florida - Vild med USA

Far fyldte 60 og havde inviteret hele familien med på ferie - turen gik til Florida i efterårsferien 2006. Vi var 6 voksne og 2 børn - vi passede perfekt ind i den 8 personers Toyota som vi havde lejet.

Miami Beach

Vi ankom til Hotel Doorchester i Miami Beach hen på aftenen den første dag, det var mørkt men termometret i bilen sagde at der var 32 grader, så vi skyndte os ned til stranden så snart vi havde fået vores udemærkede værelser. Vi havde et fuldt program for vores ferie. Vi var i Everglades sumpene hvor vi sejlede med airboat og var på guidet bustur - vi så kun en alligator, men meget andet dyreliv.
Orlando
Orlando

Orlando

Selvfølgelig skulle vi også til Orlando, så børnene kunne opleve Disneyland og Seaworld - Seaworld var klart det bedste, de oplevelser man får der, har vi aldrig set mage til nogle andre steder. Turen gik også til Key West - flottere tur findes ikke, men man skal sætte mindst een hel dag af til det. Cape Canaveral og Cocoa Beach besøgte vi også. Fra stranden kunne vi se affyrringsramperne, men der blev desværre ikke opsendt nogle raketter mens vi var der - hvilket efter sigende skulle være et fantastisk syn.
Palm Beach
Palm Beach

Palm Beach

Vi kørte også til Palm Beach og West Palm Beach hvor mange af de meget rige amerikanere har deres sommerhuse liggende - de var meget, meget smukke. Vi havde nogle fantastiske dage i Florida. Vi boede ikke dyrt, men godt og så spiste vi stort set kun ude om morgenerne - vi elsker amerikanske pandekager. Ellers brugte vi flittigt de store supermarkeder, købte store bøffer og grillede på vores egen lille grill. Vi tog på fleemarkets (loppemarkeder) og købte kopitasker og andet sjov og besøgte også nogle outlets i Orlando.

Snydt!

Vi blev kun snydt een gang; En af de sidste dage vi var i Miami Beach og havde lidt tid til at shoppe, købte min mand en bærbar "trådløs" pc af et godt og kendt mærke. Det viste sig efterfølgende at batteriet var dødt og at pcèn aldrig havde været trådløs og Cubanerne i forretningen var ikke til hverken at hugge eller stikke i da vi ville have vores penge tilbage. Så et godt råd må være kun at købe elektronik hos de førende forretningskæder og altså ikke i de mindre butikker i Miami Beach. Jeg håber snart at komme til Florida igen - vejret er så fantastisk og det er det eneste sted i verden hvor jeg faktisk har nydt at bade i havet. Vild med USA. Eva

Kommentarer til insider tips til Florida

kør selv

13/11 2008 tina rasmussen
Vi kørte selv i californien og nevada, kun fly og hotel var bestilt på forhånd og det var den bedste måde at komme rundt på så lækker en tur.

San Fransisco er USAs storby no. 1

08/07 2008 Torben
Jeg vil bare fastslå at San Fransisco er min fortrukne storby i hele USA. Det er en fed by der bare svinger. Nattelivet er suverænt, der er en masse at se (husk endelig at få set fængslet Alcatraz... det er en kæmpe oplevelse). Du er også ret tæt på en masse forskellige nationalparker, men lej alligevel en bil for så får du set en masse på kort tid.

Miami er fed

08/07 2008 Thomas
Jeg har også været to uger i Miami. Det var super fedt. Herfra kan man også let sejle med færge eller cruiser til Bahamas. Det koster ikke alverden og det er en rigtig lækker ø. South Beach i Miami er i øvrigt steder hvor det hele sker med masser af strandliv, restuaranter, barer og en kanon stemning.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/skoenne-lucca-og-omegn-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.