Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping i Toronto

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  15.05.13: Dorthe Jakobsen
  Toronto er byen med mange skjulte hemmeligheder, som man ikke får øje på lige med det samme. Toronto er kendt som byen med mange en skyskrabere.
  Se hele rejsetippet
 • Ottawa - Canadas hovedstad

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  14.05.13: Dorthe Jakobsen
  Jeg er lige kommet hjem fra en af de smukkeste byer, jeg har været i, Ottawa, Canadas hovedstad. Ottawa tog mig med storm, aldrig har jeg været i en hovedstad som har budt på så mange ting.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  13.05.13: Dorthe Jakobsen
  Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
  Se hele rejsetippet
Fort Myers
FDM travel rejsespecialist
Dorthe Jakobsen Telefon: 70 21 03 87

Fort Myers

Badestrande i verdensklasse.. Tag til fort Myers Florida, brug nogle dage med sol og strand. Vandet er dejlig varmt og du kan bade hele året rundt, badestrandene er så brede og sandet er så fint at det føltes som om du går i mel.
Jeg kan varmt anbefale at tage et ophold på Outrigger Beach Resort og få et værelse med udsigt til havet. Drik morgenkaffen på balkonen og nyd solopgangen. Er du heldig kan du se delfinerne lege. Efter en dejlig dag på stranden tag en drink i baren og få en snak med de lokale og se solen gå ned over havet, smukt.
 
Espanola Way Miami Beach
Espanola Way Miami Beach

Food Tour Miami Beach

Brug nogle timer ved frokosttid og tag på en guidet Food Tour i Miami Art Deco distrikt, få inspiration til det næste besøg på restaurant på Miami Beach, samtidig får man lidt historie om den specielle arkitektur som Art Deco stilen er . Turen tager ca. 3 timer. Ruten lægges omkring forskellige restauranter, hvor man får mulighed for at smage mad og drikke fra andre lande, eksempelvis 3-Boteco Copacabana, Espanola Way, som er basiliansk eller hvad med en peruviansk restaurant, Chalan on the Beach på Washington Avenue, begge steder værd at besøge.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Dorthe Jakobsens profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.