Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Vis kort

Fristelser på flere planer i Coconut Grove

Stine Lackovic
Stine Lackovic

Coconut Grove syd for Miami er fuld af fristelser. Ikke mindst CocoWalks, et udendørs og meget charmerende shopping center, lige om hjørnet fra Mayfair Hotel.

Her finder I flere af de velkendte mærkebutikker og kæderestauranter som fx Johnny Rockets, der lokker med sine originale American Burgers. På 1. salen i centeret ligger Cheesecake Factory, som bl.a. byder på en udstilling af deres cheesecakes, der er rene, spiselige kunstværker. På det yderst velassorterede menukort finder I dog også fiske-, salat-, pasta- og kødretter, og kvaliteten er høj hele vejen igennem, på trods af det store udvalg. Cheesecake Factory er velbesøgt, så forvent lidt ventetid, også på en almindelig hverdag. Shop igennem og tag den sidste nat i Florida på Hotel Mayfair i Coconut Grove på vej til lufthavne. Der er kun 20 minutters kørsel.

Periode

Det meste af året. Orkansæson jul-sep

http://www.thecheesecakefactory.com/

Nærmeste lufthavn

MIA

Hoteller i nærheden

Miami Beach Resort & Spa Hilton Miami Downtown The James Royal Palm

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/vinlandet/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.