Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

GPS i usa
Rejsetips indsendt af:
Helene Nejst
København
6. april 2010

GPS i usa

Jeg anbefaler at leje en GPS i USA fremfor at medbringe sin egen. Læs her hvordan jeg lærte dette i Florida på min rejse.

Jeg havde hjemmefra downloaded Florida til min GPS for det ville jeg altså ikke betale ekstra for derover. Det viste sig den alligevel ikke virkede da vi kom derover og vi måtte skifte bil til en med " neverlost" der er deres gps. Og det fortrød jeg ikke eet sekundt. Super nemt for selv mig og den sidder fast i bilen så ikke noget med at skulle tage den med ind om aftenen. Jeg vil godt anbefale reservation med " neverlost" , det er virkelig godt..... Og så husk lige at spørge om bilen ikke har automatisk betaling til motervejs betaling. Det fandt jeg ud af den sidste dag min bil havde....

Transport
GPS

Kommentarer til rejsetips om Florida

GPS USA

08/11 2016 Uffe Jensen
Ingen tvivl hos mig, køb den derovre, koster mindre end 14 dages leje. Man har den til næste gang, venner familie m v kan låne den mod en flaske vin.

praktisk info

05/08 2015 Johannes N. Hansen
Sad lige og læste disse kommentarer, da vi nu skal til USA for 7. gang.
Hver gang har vi betalt ekstra for at få "Nerverlost" i udlejningsvognen, så denne gang vil vi købe en, da det er helt sikkert at vi skal til USA igen, igen.

Koordinater hjemmefra......

06/11 2011 US Marshal
Vi kørte rundt i 4 stater i det vestlige USA i ca. 3 uger i maj/juni.
Hjemmefra havde jeg lagt alle overnatninger + seværdigheder ind på GPS'n med koordinater, med et kanon program: PutYourLightsOn.
Så det var bare at sætte GPS'n til da vi hentede bilen i SF.
Efterfølgende klarede "frøken" GPS resten.
Det eneste minus, hvis man kan kalde det et minus, der var ingen vognbane assistent i GPS'n, havde ellers været rart med alle de vognbaner/frakørsler de har "over there"
Har kun kørt med GPS siden okt. 2011.
Efterfølgende solgte jeg GPS'n med USA kort da vi kom hjem, og købte en med vognbane assistent, så har vi den til næste gang turen går til USA.

Brug engelsk computerstemme på din GPS når du er i USA

14/05 2011 Hans
På de fleste GPS'er kan du med fordel skifte til engelsk sprog og engelsk syntetisk computerstemme når du er i USA, for mens den danske stemme kun kan fortælle dig at du skal "holde til højre" eller "fortsætte ligeud" med videre, så vil den engelske syntetiske computerstemme kunne oplæse hvilken stednavn eller vejnummer du skal køre imod. Specielt på motorvejene i Californien, hvor der kan være mange samtidige udfletninger, er det en meget stor hjælp at man kan sammenholde GPS'ens anvisninger med vognbaneskiltenes tekst når man skal finde vej blandt de 6-10 vognbaner.

GPS i USA

08/08 2010 Palle Weber
Har lige været 4 uger i usa og kørt Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Jeg købte en gps hjemmefra til 1299 kr. med hele Europa, øst Europa og USA samt Canada. Den virkede perfekt i USA og nu har jeg en helt ny gps til at bruge i Europa, så mit råd, køb hjemmefra så du kender den.

Egen GPS til usa

27/04 2010 Henrik H
Jeg har været i USA flere gange og brugt forskellige gpsér, dog medbringer jeg altid min egen, den kan nu også godt finde vej, jeg har købt et extra kort over usa til den, prisen er ca det samme som en ny 1200- 1400 dkr,men den kender jeg funktionen på og har ikke de ærgelser det kan give når man ikke kan få den lejede til at "makke ret", så fakta er det er godt at have en gps i bilen lejet eller medbragt. god tur Henrik H

Fik "neverlost" gratis med.

19/04 2010 Mette Kærsgaard
Vi er netop kommet hjem efter 12 dage i Florida. Vi havde inden afrejse købt USA kort til vores egen GPS (Den kender man jo i forvejen), til ca. 240 dkr, og kortet gælder hele USA, hvis man skal afsted igen, så det kan genbruges. Vi havde lejet bil gennem FDM, men havde ikke lejet deres GPS "neverlost", da vi jo selv havde med, men det viste sig, at da vi skulle afhente vores bil i Orlando, var "neverlosten" allerede installeret i den bil vi fik, så vi fik den egentlig gratis med - så vi endte med at have dobbelt GPS, så vi blev ikke lige væk, meget rart.

køb gps i florida

12/04 2010 sussie paddison
vi har lige været i florida og helt klart skal man have en gps-vi var der i 14 dage købte en for ca. 60 us dollar og solgte den herhjemme med æske og papirer til 900 kr. vi var 3 familier som spejlesede så vi fik 300 kr. til hver.

Eller køb en derovre...

09/04 2010 Jens
Det koster 69$ om ugen at leje GPS hos Hertz. En ny GPS kan købes derovre, f.eks. hos Walmart, til under 100$. Så det er ikke lang tid man skal leje bil, før det vil være billigere at købe en GPS i USA (som jo så har kort over hele USA)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.