Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Key West

Ernest Hemingway gjorde vilde og farverige Key West til sit hjem, og når I har været her, ville I ønske, at I kunne gøre det samme. Moderne eventyrere, kunstnere og digtere har slået sig ned her, og øens charmerende gamle bydel vrimler med restauranter, barer og specialbutikker. Alt det er tilsat uberørte koralrev, kokospalmer og en afslappet attitude, der smitter.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Hemingways hjem og museum

En af Key Wests største skatte er forfatteren Ernest Hemingways hjem og museum. Gå en tur gennem det spansk-inspirerede hjem, som blev bygget i 1851, og videre ud til swimmingpoolen, der var den første i Key West.

Den fredede ejendom har ca. 40 særdeles forkælede fritgående katte, der er efterkommere af de sekståede katte, der dasede i skødet på Hemingway, mens han skrev. Lokalguiden kender navnene på alle kattene og kan desuden fortælle vidt og bredt om Hemmingways liv og forfatterskab.
Lighthouse and Keeper’s Quarters Museum

Lighthouse and Keeper’s Quarters Museum

Tværs over gaden fra Hemingways gamle hus og 88 trin op ad en vindeltrappe ligger toppen af Lighthouse and Keeper’s Quarters Museum med en storslået udsigt over Key West.

Det blev åbnet i 1848 og fyret er kendt for, at den første fyrmester var en kvinde, hvilket var helt uhørt i det 19. århundrede.

Den amerikanske kystbevogtning nedlagde fyrtårnet i 1969.

Havn

Havn
Krydstogterne anløber normalt enten Pier B nær Truman Annex eller ved den pier, der er ejet af den amerikanske flåde, Outer Mole nær Fort Zachary Taylor State Park. Hvis skibet lægger til ved sidstnævnte, vil der være en turisttrolly, der kører i pendulfart mellem flådebasen og byen. Der er også en mindre mole ved Mallory Square.

Klima

Klima
Uanset hvor I befinder jer lige nu, så er vejret med al sandsynlighed bedre i Key West. Det er sandt, selv på en sommerdag herhjemme. Om sommeren ligger temperaturen i gennemsnit på ca. 29 til 34 grader. Om vinteren er gennemsnitstemperaturen mellem 19 og 24 grader.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.