Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Kør selv i Florida
Rejsetips indsendt af:
Maria
Odense
13. jan. 2013

Kør selv i Florida

Har været en del gange i Florida og er rigtig glad for at rejse dertil. Planlagde sidst egen køretur rundt i det sydlige Florida. Planlægger selv og lader ikke bureauer om det.
Primært for selv at kunne vælge hvor længe jeg ønsker at være hvert sted og have muligheden for afstikkere hvis man hører om steder fra lokale.

Min rute var sidst.
1 og 2 dag: Orlando: besøg i Mall, Wallmart, Universal studios
3. Køretur mod Fort Myers med et par timer på Venice Beach (for at finde hajtænder i de mange skallestykker og solbade) Kør af mod den lille "ø" ved Venice, fantastisk sted, masser af lokale, smuk natur ingen restauranter, ishuse mv. Overnattede i Fort Myers men var under Spring Break så absolut ikke noget at råbe hurra for.

4. Kørte tidligt mod Sanibel Island. Absolut et besøg værd på alle måder. PÅ vej der til kører man over en bugt hvor vi så flere hajer, hold ind på den lille ø inden Sanibel her var rig mulighed for hajobservationer;) Kørte nord på, på øen og holdt ved de offentlige parkeringspladser, efter en gåtur gennem sump med masser af skildpadder m.v. (på træbroer over sumpområdet) den fantastiske strand. Milliarder af konkylier, skaller mv. Gik en lang tur langs stranden og mødte fantastiske mennesker, politibetjente på firhjulede motorcykler, fiskere som havde fanget flere hajer og en masse andre spændene ting, og ikke mindst en masse konkyliesamlere. Overnattede i Naples.

5-6. Kørte gennem Everglades; Airboats og alligator spotting. Masser af steder at stoppe undervejs. Stoppede bla. ved en naturpark midt i naturparken (så bare skiltet) Her var der bygget små gangbroer i træ gennem sumpen. Så massere af alligatorer samt en alligator mor med 12 unger hvor vi stod 1 meter fra ungerne (Der gik en naturvejleder rundt som fortalte og viste en masse ting frem. Fantastisk oplevelse at stå så tæt på så store dyr) Nåede Key Largo om aftenen og bookede en cabana på stranden.
 
7. Key Largo. Havde booket free swim med delfiner, fantastisk oplevelse. Hele dagen brugte vi der og aftenen livemusik på tikibar ved stranden.
8-9. Key Largo, dage med masser af vandaktiviteter; standuppadelling kan anbefales.

10. Kørte mod Key West, bookede værelse på hostel (alt andet var sindsygt dyrt) Svært at manøver rundt i bil på øen, bilen var simpelthen for stor. Kan anbefales at gå en lang tur rundt i midtbyen.
11. Key West, strand, vandaktiviteter, og solnedgang. Masser af dejlige steder at spise med terasser højt oppe hvor man kan nyde stemningen og solnedgangen (oplevede faktisk pænere solnedgange på Key Largo :)
12-13. Key West; afslapning og housespotting. Brugte nærmest en hel dag på at kigge på haver og huse.

14. Kørte mod Islamorada. Fandt motel på øen samt en nærliggende tikibar med privat strand. Fantastisk sted. Hele dagen der med livemusik, drinks og sindsygt lækker skaldyrstallerken (kæmpekrappe, konkylier, rejer, bora bora mv. til ingen penge) og til dessert Key M. Pie.

15. Kørte mod Miami. Enorm skuffelse, fandt Miami en stor touristfælde (værre end Orlando) Kunne ikke gå en meter på South Beach uden folk hev fat i en og forsøgte at trække en ind, alt for mange tourister og ikke amerikaner. Efter den obligatoriske gåtur langs south beach og art deco spotting valgte vi at droppe de ellers planlagte overnatninger i Miami og kørte til Fort Lauderdal hvor vi overnattede.

16. Udforskede Fort Lauderdal, men var som i Miami et touristhelvede så var ret hurige til at køre mod Orlando. valgte den hurtige vej tværs gennem landet, med masser af alligatorer langs vejen men ellers ikke den mest opløftende vej. Dog dejlige musikprogrammer i radioen og stop ved div. kaffebarer, burger joints mv. Stop i Boca Raton lidt et must tænkte vi :) Overnattede på International Drive i Orlando (billige hoteller)
17. Køretur til Cocoa Beach for strand og lidt surfing. Store bølger meget surfer agtig by tilbage til Orlando.

18. Igen en køretur, denne gang til Silver Springs (hvor Tarzan blev optaget, den originale) Smuk regnskov, kilder, både med glasbund (så man kan se de mange alligatorer der svømmer under en:)
19-21. Det sidste shopping, den sidste varme, de sidste milkshakes og pandekager.

Bruger lang tid på at køre selvfølgelig, men er efterhånden god til at stoppe ved steder som ikke er omtalt i guidebøger og div rejsebøger. Snak med lokale og kig efter (attraktion) skilte, de kan varier en del. Nogle gange er de grønne eller brune og de typiske vejskilte agtige men ellers er det ret store firkantede og har gerne et form for logo/emblem øverst. Hold ind hvis der holder mange biler..er gerne attraktioner som kun amerikanere kender.

 

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Jacksonville Florida sommeren 2013

25/03 2013 Johnny
Hej.
Skal til USA for første gang til sommer.
Vi har byttet vores hus med en familie fra Jacksonville.
Så det er der vi har base :-)
Vi er en familie på 4 med 2 børn /unge på 9 og 16 år.
Nogen der har forslag til ting man bare skal se?
Noget man skal huske?
Håber der er nogen som har prøvet det før og har nogle gode ideer :-)
På forhånd tak
Johnny

Delfiner

23/02 2013 Mette Bakkely
Vi er en famlie på 4 der har lige været i Key Largo og svømme med delfiner hos Dolphine Plus og hos deres søsterorganisation Dolphine Cove har vores yngste på 7 år været ude at møde delfiner på lavt vand. Begge dele var fantastisk - trænerne er rigtig søde, de giver mange oplysninger om delfiner og de giver sig virkelig god tid, så alle får en fantastisk oplevelse - herunder et dejligt langt delfinkys :-). Vores yngste på 7 år siger det var den bedste dag i hans liv og vi er alle helt vilde med delfinerne.

Ned langs Østkysten med egen bil

10/02 2013 Janus M
jeg har kørt selv både i USA og Europa, det giver mulighed for nogle mere spontane ferier, som MS også antyder.
I USA kørte jeg hele vejen fra New York til Key largo i Florida. Havde mange gode oplevelser og et par skuffelser bla Disneyland med umenneskelige lange køer..
Generelt syntes jeg man skal lave køreturen til en del af ferien, med indlagte oplevelser. så en lille kør selv artikel på http://www.info-mester.dk med et sjovt billede af et par sovende børn, børn ka sagtens sover og køre :-)

VH
Janus

Delfiner

01/02 2013 Thomas Andersen
Spændende beretning, planlægger selv en tur og rigtig mange af oplevelserne minder om dem vi gerne vil have.
Er der et sted hvor i kan anbefale at man svømmer med delfiner (har to børn 6 og 10). Vi vil gerne finde "et ordentligt sted" og der er jo masser af tilbud ved Key Lago.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/schweiz/cruise-paa-thunersee-i-schweiz.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.