Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
  Se hele rejsetippet
Miami Beach - strand og oplevelse
Sales Manager i FDM travel
Lars Smedegaard Telefon: 70 28 13 46

Miami Beach - strand og oplevelse

Miami er en stor by – og de fleste danske rejsende søger helt naturligt mod Miami Beach, med den lækre strand og de mange hoteller der ligger tæt herved.
Går turen til Miami vil jeg anbefale at I bor i/omkring South Beach området. Dels er man tæt på alle faciliteter, shoppingmulighederne er fine, og så skal man jo nyde områderne i og omkring Ocean Drive og Lincoln Road – steder som TV-serien Miami Vice i hvert fald har gjort sit til at udødeliggøre, uden at skulle tænke over transportforholdene.
Ocean Drive er med sin beliggenhed mere eller mindre hjertet af Art Deco området – og udover at være kendt for stribevis af klassiske Art Deco hoteller er Ocean Drive også kendt for at Versace Mansion er beliggende netop her, på adressen 1116 Ocean Drive. ”Huset” – hvis man kan kalde det det, er i øvrigt en af USA’s mest fotograferede bygninger og i dag et museum.
Start en gåtur sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, for på den måde at fornemme områdets pastelfarver og neonlys - start fra South Pointe (er I i bil, så vær opmærksomme på at parkering kan være rasende dyrt i området) i Syd og bevæg jer de ca 15 blocks nordpå. Undervejs støder I måske på en eller flere af de kendte, som kunne finde på at frekventere området – eller slå et slag ud på selve stranden fra 5th Street og opefter, hvor der er strandadgang helt op til hvor Ocean Drive slutter.
Fortsæt fra Ocean Drive

Fortsæt fra Ocean Drive

I forlængelse af Ocean Drive bør man slå et smut omkring Espanyola Way som er et klassisk South Beach område – måske ikke så kendt, men historien her er at det meste af området faktisk fik finansieret en gennemgribende renovering af området, da det blev brugt som filmset netop til Miami Vice. Udover de smukke og charmerende Art Deco bygninger er der en helt speciel kolorit i området, med meget varierende restauranter og små sjove butikker – uden at det på nogen måde bliver for meget.
I selvsamme område finder man den totale modsætning i en af USA’s allerførste gågader : Lincoln Road – en handelsgade med en usædvanlig tiltrækningskraft på gadeartister, turister og lokale. I og omkring Lincoln Road kan man sagtens blive underholdt; kun fantasien sætter grænser – og udbuddet er stort. Sæt jer, nyd en kop kaffe eller en sodavand ved en af de mange restaurationer – og bliv måske en oplevelse eller to rigere.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Lars Smedegaards profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/4-hele-dage-paaskeferie-i-det-store-aeble.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.