Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Miami - Meget mere end SouthBeach
Rejsetips indsendt af:
Esbjerg
4. jan. 2013

Miami - Meget mere end SouthBeach

Når I besøger Miami, er South Beach og Art Deco området selvfølgelig et besøg værd. Brug stranden, bor på et hotel ved Ocean Drive, gå nogle gode ture op af Collins Avenue, shop på Washington Avenue, spis middag på Lincol Road Mall og nyd en af de mange farvestrålende drinks, hvor min personlige favorit er Miami Vice.
Man er jo i Miami.
Downtown

Downtown

Men Miami er meget mere end South Beach. En af mine personlige favorit steder er Little Havana i Downtown. Bydelen som er præget af eksil cubanere, og som har en speciel "vibe" omkring sig. Overalt støder man på små kaffebarer, hvor den Cubanske Kaffe er et must, souvenir butikker, restauranter samt cigarforretninger hvor man må kæmpe sig vej frem for denne tunge dyne af cigarrøg der præger lokalerne. Når man endelige har bestemt sig for hvilken cigar man må have ud af det store udbud, er der ikke andet for end at fyre den op, og nyde dén, sin kaffe og stemningen i Little Havana.
Maxi Gomez Park

Maxi Gomez Park

Med kaffe og cigar i hånden, kan i bevæge jer længere ind i hjertet af Little Havana, nemlig Maximo Gomez Park. Den lokale spillebule. En hyggelig lille park, hvor de lokale kæmper dueller på domino og skak brættet. Her mødes man, og spiller og snakker. ALT foregår selvfølgelig på spansk, og man skal være mere eller mindre heldig hvis man finder en lokal der kan engelsk. Inden i går ind i parken og knipser løs med jeres kamera, skal det nævnes at Maxi Gomez Park, er en privat park, og man i princippet ikke har adgang, med mindre man er medlem. Dog ser de fleste igennem finger med dette, og er mere end glade for at få en snak med én. Atmosfæren i parken er så speciel, at jeg gang på gang siger Hasta Luego Maxi Gomez Park og Little Havana.....

Rigtig god fornøjelse
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.