Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Miami

Miami er for mange lig med brede sandstrande, en behagelig varme, kolde drinks, smukke kvinder og gode fester. Den karakteristik er ikke skudt helt ved siden af. Brede, veltrimmede strande med høje palmer, pastelfarvede art deco-bygninger med aerodynamiske kanter tilsat neonskilte samt en afslappet livsstil gør Miami til et af amerikanernes foretrukne feriesteder.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Miamis South Beach

Denne havnefront i stort set gennemført art deco-stil har det hele: smukt restaurerede historiske bygninger, funky butikker og afslappede cafeer, hvor I har en fabelagtig plads på første parket til at kigge på mennesker. Stranden er ren, pæn, lækker og bred.

Teknisk set løber art deco-distriktet fra 6th til 23rd Street mellem vejene Ocean og Lenox og I kan selv tage en gåtur eller en tur med en lokal guide. Hvis I gerne vil shoppe ligger der et utal af forretninger på Lincoln Road (på 17th Street), en fire blokke lang udendørs shoppingpromenade med fantastiske butikker og restauranter.
Coral Gables og Coconut Grove

Coral Gables og Coconut Grove

Tag på opdagelse i Miamis beboelseskvarterer Coral Gables og Coconut Grove. Det er lettest at komme rundt i bil. Coral Gables blev bygget i 1920'erne og er bedst kendt for bygninger som Biltmore Hotel, som er opført så det ligner spanske Sevillas Giralda-tårne.

I Coral Gables ligger også den såkaldte Miracle Mile med fashionable butikker og spisesteder. Husk badetøjet og hop en tur i den historiske offentlige swimmingpool Venetian Pool, som er en lagune hugget ud af klipperne.

Coconut Grove er Miamis ældste bydel og bygget i 1870'erne. Her ligger også fashionable butikker og restauranter. Tag en omvej til Vizcaya Museum and Gardens, som er en ejendom fra begyndelsen af det 20. århundrede i renæssancestil. Huset er grandiøst og bygget af en industrimagnat fra Chicago, som gerne ville genskabe en italiensk ejendom fra det 16. århundrede, og projektet er bestemt vellykket.

Havn

Havn
Hvis I skal på krydstogt til eller fra Miami, så lægger skibene til i Port of Miami, som ligger 5 minutters kørsel fra downtown.
 

Klima

Klima
Miami har et tropisk monsunklima med varme og fugtige somre og en kort, varm vinter. Vinteren er den tørreste periode. Kun 12 dage om året i gennemsnit ligger temperaturen på under 20 grader.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/river-kwai/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.