Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Naples - en sand perle ud til Den Mexikanske Golf
Sales Manager i FDM travel
Morten Kirkegaard

Naples - en sand perle ud til Den Mexikanske Golf

Naples er et must i Florida – brug minimum 2 nætter i denne dejlige by som ligger lige ud til Golfen.

Naples er en lille grøn oase, hvor Old Naples udgør byens centrum med dets historiske kvarter, som fremstår fuldstændigt uberørt af tidens tand.
Besøg endeligt også byens Pier og oplev en fantastisk solnedgang – fuldstændigt på højde med solnedgangen ved Mallory Square i Key West. Ud over solnedgangen er det også en dejlig mole fri for alverdens gøgl og underholdning – her står de lokale fiskere, mange af dem med en god cigar og nyder det afslappende liv.

Det kan også varmt anbefales at tage et 2 timers cruise i den Mexikanske Golf og kombinere dette med ufatteligt rigdom – fra søsiden kan i opleve det ene luksuriøse palæ efter det andet, vi så flere huse til 50 millioner dollars…….og på sejladsen hjem oplevede vi masser af delfiner - klassetur til omkring 25 USD pr. person

Når i skal overnatte i Naples anbefaler jeg altid Ramada Inn – et super godt 3 stjernet hotel med gode værelser til fornuftige priser. Rigtigt hyggelige opgivelser med en dejlig swimmingpool beliggende omkranset af en dejlig have med veranda og det amerikanske flag i baghaven – er i golfinteresseret ligger der en perfekt golfbane lige over på den anden side. Hotellet er meget central placeret for alting – cirka 1 kilometer til stranden og 1 kilometer til Old Naples.

 
Naples - en sand perle ud til Den Mexikanske Golf

Naples - en sand perle ud til Den Mexikanske Golf

Aktiviteter
Åndehuller

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Fuldkommen enig

15/01 2013 Dorte Østergård
Vi har været i Naples 4 gange. 2 gange om sommeren og 2 om vinteren. Har anbefalet det til flere, som også bare må komme igen. En helt særlig afslappet feriestemning i pæne omgivelser. Standen er helt fantastisk og man kan faktisk køre langt syd fra molen og parkere lige ud til stranden (husk quarters) og ligge i palmeparadis lige foran de meget store flotte huse. Stranden er overhovedet ikke crowded, vandet er meget rent og stille, sandet fint og hvidt og så kan man se pelikaner og delfiner over vandet.

I selve Naples er der mange gode restauranter for enhver smag og pengepung. 3rd street, 5th Avenue, Tin City og molen (specielt ved solnedgang) er bestemt et besøg værd. Zoo er lidt en skuffelse, men der er mange spændende udflugter til bl.a. Marco Island, Everglades, Everglades City, Estero (Miromar outlets), Captiva og Sanibel Island. Det er også muligt at komme på big game fishing fra molen lige over for TinCity, hvor man kan bestille billietter. Vi har flere gange boet i lejlighed helt ud til bugten i Charter Club Resort, som for det meste er nødvendigt at bestille i forvejen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Morten Kirkegaards profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.