Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Orlando, Disney World, shopping, restauranger, Fort Myers Beach og gratis GPS
Rejsetips indsendt af:
Klaus Bigum
Svedala
19. juni 2013

Orlando, Disney World, shopping, restauranger, Fort Myers Beach og gratis GPS

Hele familien var en 2 uger i Florida. En uge i Orlando 23 maj – 29 maj og derefter Fort Myers Beach.
Vi fløj via Toronto til Orlando.
Super let med USA immigration som foregår i Toronto. Nemt og hurtigt.

En perfekt tid på året at rejse til Florida. Ikke for og ikke for crowded. Vi havde 25-30 grader hver dag.
Vi havde på forhånd købt Disney World (DW) billetter hjemmefra. Vi havde købt igennem www.mousesavers.com og fik dem sendt hjem. Tilmeld jer deres nyhedsbrev for ekstra rabat.
Vær at vide er dog at der ikke ydes meget rabat. Kort sagt Jorden drejer rundt og så findes Disney…

Det er de 3 første dage i DW som koster. Herefter falder prisen pr dag drastisk. Overvej om i behøver ”Park Hopper”option. Vi tog 1 park pr dag og det var rigeligt.
En anden god hjemmeside til Disney/Orlando besøg er www.undercovertourist.com. De har også nogle apps som viser ventetider, parader og lign i DW.

Husk at checke Amerikanske ferier og helligdage når i planlægger besøg til DW og andre steder. Vi glemte det og var i DW på Memorial Day. Det resulterede i ventetider til ”rides” på op til 2 timer. Men Mickey og venner er et hit uanset hvad.

Har man flere dage i Disney så planlæg besøg både når de åbner (kortere kø’er), om aftenen (paraderne og fyværkeriet er top nice!) og evt hele dage, hvis i orker. Man kan forlade parken midt på dagen og komme tilbage om eftermiddagen/aftenen.

Disney World er en kæmpe oplevelse for alle aldre. Dog kan det blive lange og varme dage for børnene. Man kan leje strollers i DW. De koster USD 16 for en single og USD 32 for en dobbelt pr dag. DW strollers er lavet af plast med begrænset komfort og skygge.
Der findes en del firmaer der lejer strollers ud i Orlando området. Vi googlede og fandt www.kingdomstrollers.com. De leverer og afhenter på jeres hotel. Vi fik en City Mini Double vogn for USD 47 for 3 dage.

Det kan regne, selv i Magic Kingdom. Vi oplevede et monsun lignende regnskyl på ca 45 miunnter. Alt sejlede og vi blev sjask våde. DW sælger rain ponchoes for USD 6-8 hhv barn/voksen. Tjek vejr udsigten. Er der lovet regn medbring regntøj/paraply og spar de $. Man tørrer heldigvis hurtigt igen.
Der er gratis WIFI i Disney World.

Vi havde booket 1 uge på Lake Buena Vista Resort Village and SPA. Super nice familie hotel. Vi havde en 100Kvm 2 værelses lejlighed med fuldt køkken, vaske søjle og 2 bade værelser.
LBV Resort Village & Spa ligger 15 min. Kørsel fra Magic Kingdom lige midt imellem Lake Buena Vista og Kissimee. Man kan ikke bo meget nærmere DW uden at bo på selve DW resort området.

Der findes 2 pools. En familie pool (Pirate’s plunge pool) med sørøverskib i midten og bar/cafe ved Poolen (Lani’s Luau) samt en mindre mere afslappet pool ved onsite supermarkedet/Pizza Hut Express.
De perfekte rammer for en familie. Kan varmt anbefales.
5 min. Kørsel fra hotellet ligger der en Walmart Super Store. Her kan man handle ind til gode priser.

Hotellet ligger i gå afstand fra et mindre Factory Outlet mall.
Der findes også 2 Premium Outlets i Orlando. Disse er klart et besøg værd.

Vores favorit restauranger i Orlando var uden tvivl Tony Roma’s (babyback ribs), Maggiano’s Little Italy og Santa Fe Cattle Company.

Der er så meget at opleve i Orlando. Det er en super destination for familier. Vi valgte at fokusere på Disney World (Magic Kingdom + Animal Kingdom) og kvalitets familie tid ved poolen. Børnene (6 og 4 år) elskede det.

Man kan nemt komme til at opleve det hele gennem bilruden hvis man vil nå for meget. Rejs hellere flere gange til Florida.

Efter Orlando kørte vi ud til den Mexikanske Golf. Nærmere betegnet Fort Myers Beach. Super dejligt sted at slappe af efter en hektisk uge i Orlando.
Vi boede på Outrigger Beach Resort som ligger midt på den suveræne Fort Myers Beach. Der findes hoteller med flere stjerner, men bedre lokation, stemning og dejligt personale skal man lede længe efter. Se billedet af stranden taget fra vores balkon på hotellet.

Fort Myers Beach er en ø som ligger i den Mexikanske golf. Den er forbundet til fastlandet med broer i begge ender. Stranden er så super lækker, vandet er lavt og varmt (ca 28 grader).
Det er et af de bedste steder i USA at samle konkylier.
Vi så delfiner fra stranden.
Et must er en tur (eller flere) ud på Sanibel og Captiva Island. Man kan bo derude men det koster.
Super lækker udflugts mål. Vi så en stor flok delfiner som kom meget tæt på stranden.

Der er masser af firmaer som tilbyder båd udlejning til dybhavs fiskeri eller Manatee watching på kanalerne.

Vores favorit restauranger i Fort Myers Beach.
- Charlies Boat House. Den ligger på den anden side af gaden fra Outrigger Beach Resort. Man får 10% rabat når man bor på Outrigger
- Pinchers Crab shack. Super lækker seafood og krabber. Herligt farverigt interiør. Børn spiser gratis og der var dobbelt op på fadøl. Bum bum hvem skal køre?
- Nervous Nellies. En ret funky restaurant som ligger tæt på centrum af Fort Myers Beach. Store portioner så hvis i bestiller forret og hovedret skal i være MEGET sultne
- RC Otters Island Eats. Ligger på Captiva Island. Super hyggeligt lille sted. Havde live musiker da vi spiste frokost der.

Der findes et super outlet mall ca 30 min fra Fort Myers Beach – Miromar Outlet mall. Det er absolut et besøg værd. Mange butikker, gode priser og gratis WIFI.
Når man kører ind på fastlandet kan man ikke sparke sin vej frem for golfbaner og Golf Communities. Tager golf køllerne med næste gang.
Næste gang vi besøger Fort Myers Beach vil vi nok leje et hus. Der findes masser af huse til udlejning.

Det er et must at have en lejebil når man er i USA. Det er ikke et must have en GPS men det er rart. Man kan leje en GPS sammen med bilen. Det koster ofte USD 60-70 pr uge. Man kan købe en billig GPS i feks. Walmart til ca USD 70-80. den kan anvendes næste ved næste USA rejse eller man kan forsøge sælge den.

Man kan bruge sin smart phone’s indbyggede navigation men det kan være dyrt pga data forbrug koster kassen i USA.
Der findes også gratis alternativer. Jeg har på min Android telefon download en gratis GPS app – Navfree. Den kan vise vej via GPS uden at bruge data forbindelse. Din virkede super for os.

Download Navfree fra Google Play (bør vel også findes i App Store).
Download de kort i skal bruge og stemme på det sprog i foretrækker.
Planlæg de strækningener i skal køre på forhånd og læg destinationer ind som ”favoritter”.
Vupti gratis GPS
Navfree kan lave en Google søgning på adresser, hoteller, POI’er og lign. Det kræver dog WIFI eller data forbindelse. Mange hoteller, restauranter og lign. tilbyder gratis WIFI.

Med lidt planlægning dækkede Navfree fint alle vores GPS behov. Jeg bruger den også i Danmark, Sverige og Norge. Virker fint. Hvorfor betale for GPS når man kan få det gratis?
Husk dog på at en GPS aldrig er smartere end den som programmerer den…

Skal vi tilbage til Florida – JA det skal vi!
Fort Myers Beach

Fort Myers Beach

Fort Myers Beach

Fort Myers Beach

Tiki bar på Outrigger Beach Resort

Tiki bar på Outrigger Beach Resort

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Pris

24/07 2013 LL
Lyder som en fantastisk rejse? Hvor meget kostede jeres tur, vi overvejer en tur næste år.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.