Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

På cykel gennem Shark Alley

Betina Nielsen
Betina Nielsen

Shark Alley ligger midt imellem Miami og Naples, og en 25 km rundtur på en lejet cykel er et rigtigt godt udflugtsmål fuld af naturoplevelser.

Ca. på halvvejen møder I et udsigtstårn med kig til Everglades fantastiske og endeløse udsigt. På taget af udsigtstårnet sidder store sorte gribbe i håb om et gratis måltid, I tilfælde af, I ikke når tilbage! Turens første del er meget frodig og eksotisk, mens sidste del går midt igennem sumpen med endeløs udsigt til vand og siv. Undervejs på hele ruten møder i alligatorer og et rigt fugleliv. I kan selvfølgelig også gå ruten, hvis I har mod på det eller selv bestemme, hvor langt, I vil gå. Det kan dog anbefales at tage hele rundturen, for at få alle oplevelserne med.

Tip i tippet

Husk at medbringe en kikkert og et godt kamera/videokamera, så I kan komme helt tæt på og evt. forevige oplevelserne

Periode

Bedst at besøge stedet imellem December og Maj. Man ser flere aligatorer, da vandstanden er lavere. Der er næsten heller ingen myg.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/bayern/burghausen-faestningen-i-tyskland-med-europas-laengste-borgmur-miniferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.