Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Port Canaveral

Port Canaveral ligger kun ca. 1 times kørsel fra forlystelsesparkernes hjemby, Orlando. Det er oplagt at begynde jeres ferie med oplevelsesrige besøg i fx Kennedy Space Center, Walt Disney World, Universal Orlando Resort, SeaWorld eller LEGOLAND Florida.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Orlandos forlystelsesparker

Gå ikke glip af Orlandos forlystelsesparker! Hvis jeres krydstogtskib er i havn i mindst 8 til 10 timer (eller hvis I overnighting starter jeres krydstogt her), så ligger Port Canaveral i køreafstand fra nogle af verdens førende forlystelsesparker, fx Walt Disney World, Universal Orlando Resort, SeaWorld og LEGOLAND Florida.
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

På Merritt Island, kun få kilometer fra Port Canaveral, ligger Kennedy Space Center. Her er rigeligt med attraktioner til at fylde en hel dag, men højdepunkterne kan klares på en halv dag, hvis tiden er knap. Her ligger Hall of Fame for astronauter og en realistisk astronauttræningssimulatorer, hvor I kan mærke et tryk svarende til fire gange tyngdekraften. I kan også tage på virtuel spadseretur på Månen og køre en tur på Mars.

Flere gange om dagen kan man møde en astronaut og stille spørgsmål til hans eller hendes arbejde, høre om rummissioner og personlige oplevelser fortalt af dem, der har været i rummet. I kan også få taget et billede med astronauten og få en autograf med hjem.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til kaj i Port Canaveral. Der er tre havneterminaler og skibene ligger som oftest til ved terminal 5 eller terminal 10.

Klima

Port Canaveral ligger ud til Atlanterhavet, og vejret er derfor kraftigt påvirket af Golfstrømmen. Sommeren er lun og temperaturen ligger typisk på ca. 30-33 grader. Om vinteren er det ikke meget koldere. Her ligger temperaturen på ca. 20 til 25 grader.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/river-kwai/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.