Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rundt i Florida
Rejsetips indsendt af:
Lise Bæch
Hobro
25. juni 2009

Rundt i Florida

Vi var i oktober måned på rundrejse i Florida. En familie med 2 vosken og 3 børn samt et hold bedsteforældre. Det var den bedste ferie vi nogen sinde har været på, og en god destination at fordele oplevelser i alderen 12 til 65 år.
Everglades

Everglades

Florida er simpelthen bare kanon!! Vi startede i Orlando, hvor den stod på forlystelser. Kæmpe oplevelser med rigtig dyrt. Derefter drog vi til afslapning i Fort meyers, videre sydover mod Everglades og endte rejsen i Miami. Kan bestemt anbefales, og vi skal helt klart afsted igen når vi får sparet sammen til det.

Efter at vi havde daset i 5 dage i Fort Meyers, som simpelthen bare er er super sted, drog vi videre sydpå mod Everglades. Kørerturen er meget speciel, da man kører rigtig mange kilometer uden at der sker noget som helt. Naturen er fuldstændig flad og meget ens, men anderledes. Da vi kom til Everglades var vi ude at sejle i flodbådene, dem med luftpropellerne. Kæmpe oplevelse og vi så mange krokodiller rigtig tæt på.

En super god tur arrangeret af FDM Travel :-)

Seværdigheder
Nationalparker

Kommentarer til rejsetips om Florida

Team parkerne

07/08 2010 Annette
Vi er en familie på 4 der skal til Florida i oktober. Vi skal starte i Orlando, hvor vi skal skal opleve World disney, universal studio Osv Osv. Jeg vil gerne hører hvor i købte jeres billetter, i usa eller på nettet? Hvordan var vejret, var der meget vind? Mvh Annette Sørensen, Aars

Hmmm,...!

04/07 2009 Christian Pedersen
Jamen så må de jo tage fejl på Everglades officielle hjemmeside, da der her er oplyst at der lever 3 typer reptiler: Alligator, American Crocodille og Caiman. Og da Caiman'en vel ret beset er en crocodille, er alligatoren jo i undertal,... ;o)

retteæse

02/07 2009 posin
Jo Everglades er speciel, men der er nu ikke så mange krokodiller lige der. Til gengæld er der mange aligatorer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.