Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Smukke Tampa
Rejsetips indsendt af:
Benedikte Jebsen
Fredericia
8. april 2013

Smukke Tampa

Er du træt af at tage på ferie væk fra Danmark, men så alligevel være omringet af danskere når du når din feriedestination? Er du træt af det kolde vejr og har brug for noget varmere? Er du træt af at opleve de samme kedelige ting hver dag? – Så skal du helt sikkert tage til Tampa Florida! Der er ikke særlig mange danskere, men en masse flinke amerikanere.
Der er ikke koldt, men en temperatur mellem mild og varm (alt efter hvilken sæson). Der er bestemt ikke kedeligt, der er en masse spændende ting at få på opleveren (unge som gamle).

Vi er lige kommet hjem efter en super skøn ferie i Tampa Florida, USA. Tampa er en fantastisk smuk by og med en meget flot natur uden om hele byen. Der er ikke mange europæere, der tænker på Tampa, når de planlægger deres ferie, mens mange amerikanere tager til Tampa når de har ferie. Der er næsten altid dejligt vejr og det virke ikke som om der er overrendt.

Tampa down town er meget smuk og der er rent alle vegne. Det er en livlig by og en del trafik, men det virke ikke så slemt, som i mange andre storbyer.

Når man kører vest på kommer man til Clearwater. Vi kan anbefale, at man tager turen langs den Mexicanske Gulf til man kommer til Fort De Soto Park. Undervejs kan man bade på de langestrakte strande, med krid hvidt sand, så langt øjet rækker. I fort De Soto Park ligger der et af de ældste forter i USA og man kan gå en tur ud på Fishing Pier og se på de mange fiskere, der tiltrækker pelikaner, hejre, måger og ænder. Der er også mulighed for naturvandringer.

Kører man nordpå fra ClearWater, kommer man til Honeymoon Islan State Park. Det er muligt, at leje cykler og køre rundt i parken. Man kan til fods eller på cykel følge en natursti på ca. 5 km. Der kan man se ørne, ugler, skilpadder, klapperslanger og hvis man er heldig en armodillo. Der sejler en lille båd til en nærliggende ø, hvor der er rigtig god mulighed for at snorkle.

Kører man syd for Tampa, kommer man til Ellenton, hvor der ligger et meget stort Outlet. Der kan man få næsten alt hvad hjeretet begærer i mærkevarer, tøj, smykker tasker o.s.v. til meget fordelagtige priser.

I den østligste udkant af Tampa, ligger bydelen Ybor City. Der er alle slags restauranter, pubs, natklubber. Når man går der om aftenen er der rigtig meget liv og man kan høre både jazz, salsa, blues, reggae, hip hop og meget mere strømme ud på gaden. Der er små forretninger, der sælger cubanske cigarer, som de selv sidder og ruller. Man kan også se små boder på gaden, hvor der sælges cigarer. Ybor City blev grundlagt i 1880 erne, af cigarhandlere, der kom fra Cuba, Spanien og Italien. Der bliver også brygget øl i bydelen og det bliver solgt på beværtninger i hele byen. Endvidere er der masser af souvenier forretninger.

Vi boede på Sailport Waterfront Suites. Der er flotte ferielejligheder, hvor alle lejlighederne har udsigt over Tampa Bay. Det er et meget familievenligt sted og med opvarmet swimmingpool og beachvollyball bane. Stranden på hotellet er kunstigt lavet og rigtig flot. Om aftenen er der tændt op i bålet på ”stranden” og der står fakler og lyser op. Prisen er omkring 500 kr. pr. døgn og der er gå afstand til flere gode restauranter hvor maden er super god og til rimlige priser. Det tager under 10 min. at køre til lufthavnen fra Saulport Waterfront Suites.

Vi kan helt klart anbefale TAMPA.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sikkerhedskopi-af-rejsedokumenter.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.