Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Et lille sjovt museum
Rejsetips indsendt af:
Bente Dahl Andersen
Udbyhøj
15. marts 2010

Sol men også frost i Florida

Selv på 14 dage kan man nå en masse i Florida.
Florida er ikke altid kun sol, palmer og flotte sandstrande

Florida er ikke altid kun sol, palmer og flotte sandstrande

Florida har altid været sol, palmer, flotte sandstrande for mig. Så da vi i januar besøgte området Kissimmee/Orlando, hvor temperaturen ved ankomsten viser sig at være begrænsede 8-10 gr, og der de to første dage skulle skabes is af bilruderne, får man flyttet lidt ved den opfattelse.

Det var også gået ud over de mange citrusfarmere, hvis høst var frossen. Billederne vi så på TV af citroner fyldt med istapper, er ikke ligesom det man normalt forbinder med hinanden. Men vejret tog heldigvis revanche til det bedre senere på turen.
Super flot flyver - og de har mange.
Super flot flyver - og de har mange.

Polk City og Fantasy of Flight

Vort første stop var Polk City og Fantasy of Flight– et eldorado for folk, hvis hjerte brænder for klassiske fly. Deres fly er ekstremt flot restaureret, og man kan oven i købet købe sig en tur i nogle af dem som passager. Desuden bliver der lavet en demonstrationsflyvning hver eftermiddag, hvis vejret tillader det. Det gjorde det heldigvis da vi var der. Det var ejeren Kermit Weaks, som er tidligere kunstflyver, der tog stedets P-51 Mustang en tur op i luften.
Et meget patriotisk museum
Et meget patriotisk museum

House of Presidents

I byen Clermont findes et lille spøjst museumder absolut er et besøg værd. Det hedder House of Presidents og består af memorabilia om og fra adskillige præsidenter og det hvide hus samlet over en 40 årig periode af en dedikeret samler. Udenfor er her også en replika af Mount Rushmore. Det er virkelig amerikansk patriotisme.
31 % hældning i kurven
31 % hældning i kurven

Daytona Race Track

Man kan også besøge Daytona Race Track, hvor man bla kan komme på en køretur rundt på selve banen. Det er kæmpestort – der kan vist være godt 100.000 tilskuere. Det er vildt at se hvor meget banen hælder i nogle af kuverne: 31%. Guiden fortalte, at bilerne skal køre mindst 150-160, hvis de vil op og køre på top-pen af banen; ikke noget for tøsedrenge!
Søkøer titter frem ved Apollo Beach
Søkøer titter frem ved Apollo Beach

Søkøer i Florida

Man har været i Florida ret længe før man støder på ordet manatee. Noget jeg ikke vidste på forhånd var, at der er mange steder i Florida, hvor manatee – eller på dansk søkøer – findes. Om vinteren bliver det åbne hav for koldt for dem; derfor søger de mod varmere vande ofte tæt på land. Så er det muligt at få de noget specielle dyr at se på tæt hold - ofte i store flokke.

Et af disse steder er Homossassa Springs Wildlife Park. Også ved Apollo Beach er det muligt at se søkøer, og da vi besøgte stedet var der endog rigtig mange af dem . Der er oprettet et observationssted lige ved siden af et stort elværk. Søkøerne har fundet ud af at vandet her bliver dejligt varmt, når værket vandafkøler anlægget og lukker varmt vand ud i en lille bugt. Så de stimler sammen – og det er absolut en stor oplevelse at se så mange samlet på et sted. Ud over søkøer kan man også se andre fisk, bla rokker (sting rays), der kan springe op af vandet på elegant vis og nærmest svæve ned i det igen. Virkelig flot og imponerende syn.
Space Shuttle næsten klar til afsendelse
Space Shuttle næsten klar til afsendelse

Kennedy Space Center

Er man i Florida må man ikke gå glip af Kennedy Space Center. Selv om man ikke er rum-freak, kan man ikke undgå at blive imponeret, når man besøger stedet – det er bogstavelig talt en stor oplevelse. Her kan man bla se NASA bygningen med verdens højeste døre, den faktiske landingskapsel fra Apollo 13 og launch pad 39 hvorfra Space shuttlen affyres - der stod en klar til afsendelse da vi var der, men afsendelsen fik vi desværre ikke med. Desuden findes der et meget rigt dyreliv på området; faktisk er det et naturreservat. Man kan se alligatorer, der ligger uforstyret i grøfter og nyder tilværelsen og adskille fuglearter. Der er f.eks en kongeørn, hvis rede man kan se på den bustur Space Centeret tilbyder. Reden er også svær at overse – den er på størrelse med en dobbeltseng!
Højspændingsmast med ører.....
Højspændingsmast med ører.....

Orlando - Kissimmee

I Orlando – Kissimmee området er der noget for alle. Lige fra alle de store parker som Disney (man ved man nærmer sig DisneyLand, når nogle af højspændingsmasterne har Mickey Mouse ører), Sea world, Universal, der hver især har flere parker i parken, til mere fredsommelige ting som Malls på størrelse med mindre danske provinsbyer og masser af Flea Markets. De sidstnævnte steder er gode at besøge, hvis man er ude for at ekvipere familien. Her er masser af gode tilbud, og med den i øjeblikket ret favorable dollarkurs – ja så er der penge at spare. Vi indkøbte f.eks to par Levi’s Jeans til 42$ for begge par!

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/rhein-mosel-franken/superbillig-moselferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.