Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Spar penge i USA
Rejsetips indsendt af:
Søren Frandsen
Osted
7. jan. 2011

Spar penge i USA

Vi er 4 voksne og et barn som skulle til USA i sommeren 2010, nærmere Staten Florida. Vi havde kun planlagt få ting som vi skulle se, såsom div. forlystelsesparker og Key West og resten fandt vi ud af efterhånden som rejsen skred frem.
Inden vi fløj mod Florida havde vi booket en bil igennem Hertz, denne bil havde vi booket et halvt år i forvejen fordi når man booker via deres hjemmeside får man den option at betale NU eller betale når man står ved deres skranke i USA. Vi valgte at betale NU via deres hjemmeside og det gave os en besparelse på 2500dkr. Hertz spørger om de skal tanke bilen for dig når du aflevere bilen igen, det skal man afslå og selv aflevere den med fuld tank, fordi 1 gallon koster ca. 1,12US på tankstationerne og Hertz tager ca. 2,50US for denne service.

Hvis man skal i Sea World, Tampa Busch Gardens, Six Flags osv. giver det god mening at spørge de lokale på ens motel/hotel, de ved hvordan man opnår de største rabatter. Typisk er det billigst at købe combi-billetter til 2 el. flere parker frem for kun at købe til én park. I USA er man da også modsat herhjemme blevet klar over at en familie i dag består af flere end 4 personer, så man kan snildt bo seks person på et motelværelse el. en lille lejlighed for mellem 50-60US (for alle) pr. nat inkl. morgenmad.

Kommentarer til rejsetippet om Florida

et lille mutt til Cuba fra Florida evt. via Key West

29/07 2015 Arne Larsen
Efterlyser info vedr. rejseforbindelser fra Florida til Cuba på en et eller 2 dages trip - evt.med skib fra Key west ???

er der nogen der ved noget desangående ???


og hvad med de såkaldte RABATKUPONNER til dev. stormarkeder - kan de fåes hjemmefra ?

Billetter til Universal Studio samt Kennedy Space Center

08/02 2015 Kurt Jensen
Jeg skal til Florida om 2 måneder, og vil selvfølgelig gerne ind og se Universal Studio samt Kennedy Space Center, men nå jeg går ind på deres hjemmeside for at se hvad det koster, virker det for mig ret uoverskueligt med hvad billetterne dækker med hensyn til hvilke områder man kan bevæge sig i på de pågældende attraktioner.
Håber nogen kan hjælpe mig.

Med venlig hilsen

Kurt

Florida

22/08 2011 cecilia
Hej, ved du hvad det vil koste i sommerferien på et hotel for 2 personer i florida ca.? Og hvad koster det at komme i sea world.


tak

Hej Cille

09/02 2011 Søren Frandsen
Vi var der i juli og der er det drønende varmt med massere af solskin og en luftfugtighed som næsten var ulidelig, men sen eftermiddag regner det ca. en times tid hvilket er skønt når vejret har været trykkende hele dagen.

Vejret

09/02 2011 Cille
Tak for tippet, vi overvejer også at tage til Orlando i sommerferien, men vil gerne lige vide hvordan vejret var i jeres ferie? regnet det meget? hvor varmt var det?. MVH Cille

Tak for tippet

20/01 2011 Carsten Jansen
Tak for tippet Søren, vi skal til Florida til sommer og hvem vil ikke gerne spare penge, vi vil ihvertfald!
Mvh
Carsten

Super indlæg

13/01 2011 Kurt Hansen
Super godt indlæg fordi vi er en familie som skal afsted til USA til sommer, og det kan hurtigt løbe op. Så mange tak for infoen :-)
MVH
Kurt Hansen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/elafonissi-kretas-flotteste-strand-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.