Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Floridas strande

Man kan se dem for sit indre blik - brede sandstrande med skyggende palmer og bølger, der rytmisk slår op på kysten. Florida har nogle af verdens mest berømte strande, men der er stor forskel på oplevelsen - alt efter hvor I søger hen. Strandene langs Floridas Atlanterhavskyst har ofte en del sten og vandet bliver hurtigt dybt. Strandene på vestkysten ud til Golfen byder nogle steder på timeglas sand og smukke skaller. Men der er store forskelle. Badegæster er der altid mange af - men jo længere nordpå, du bevæger dig, desto mindre bliver trængslen. Velkommen til Floridas strande.

Sol, strand og vand i solskinsstaten

Lækker strand ved Key West

American Beach / Amelia Island

Helt oppe i det nordligste Florida ud mod Atlanterhavet ligger Amelia Island med American Beach, der bl.a. er kendt for sine høje klitter. American Beach er også et stykke kulturhistorie, da det var her mange afroamerikanere tog til stranden frem til midten af 1960’erne, hvor der var raceadskillelse - også på de amerikanske strande.
 

Fort Myers Beach / Sanibel Island

Stranden ud for Fort Myers på Sanibel Island er berømt for sine store muslingeskaller og sneglehuse, som også kan købes i øens souvenirbutikker. Sanibel Island vender øst-vest, mens den nordlige Captiva Island vender nord-syd. Sanibel Island er forbundet til fastlandet med en betalingsbro, men turen over til øen er klart de få dollars værd.
 

Key West

Strandene på Florida Keys tilbyder ikke brede sandstrande som fx strandene oppe på fastlands Florida, især ud mod Den Mexicanske Golf. Men vil I have kroppen dyppet ved Key West, har byen en dejlig sandstrand på østsiden af øen, Higgs Beach, der er suppleret af skyggende palmer og en ægte beach bar.
Læs mere om Key West
St. Joseph Peninsula

St. Joseph Peninsula

Du skal et stykke ud på “håndtaget” af Florida oppe i det nordvestlige Florida for at finde denne hemmelige perle af en sandstrand med store høje klitter og vand til begge sider på den aflange halvø. Den Mexicanske Golf står for bølgeenergien heroppe, hvor du er sikker på fred og ro, hvis du tager helt ud på St. Joseph Peninsula.
 

Clearwater Beach / St. Pete Beach

På en lille sandstrimmel ud for Florida’s fastland finder du Clearwater Beach, udråbt til en af de bedste strande på Florida’s golfkyst. Molen ud fra kysten, Pier 60, er centrum på Clearwater Beach. Her kan I om aftenen nyde solnedgangen, mens gadeartister sørger for stemningen. Længere mod syd ligger St. Pete Beach.
Miami’s South Beach

Miami’s South Beach

South Beach i Miami Beach er især kendt for sine pastelfarvede livreddertårne. Stranden ud for South Beach er ikke specielt bred, og bølgerne er ofte så store, at den verdensberømte strand mest er velegnet til solbadning. South Beach og Ocean Drive er kendt for de mange flotte pastelfarvede Art Deco bygninger og ikke mindst nattelivet.
Læs mere om Miami
 

Fort Lauderdale

Store maskiner planerer hver morgen sandet på stranden i Fort Lauderdale, så den kan tage sig ud fra sin bedste side, når strandgæsterne senere på dagen dukker op. En bred sandstrand langs den velfriserede strandboulevard i Fort Lauderdale tilsat slanke palmer udgør strandscenen i Fort Lauderdale, der især er velegnet til solbadning.
Læs mere om Fort Lauderdale

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Floridas strande

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/cairns/heron-island/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.