Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Vores skønne dyre bil med GPS
Rejsetips indsendt af:
Jan Marx Rasmussen
Fredericia
3. dec. 2009

Tag din GPS med på ferie!

Sørg altid for at leje bil hjemme fra. Det kan ofte blive en dyr fornøjelse, specielt hvis du gerne vil have GPS i bilen for bedre at kunne finde rundt. Det fandt vi ud af i Florida.
Sølvbryllupsgaven er ikke at foragte
Sølvbryllupsgaven er ikke at foragte

Sølvbryllup med huskøb for øje.

En skør ide med at købe sommerhus i Florida førte til, at vi rejste afsted på sølvbryllupsrejse uden på forhånd at have lejet bil. Årsagen var, at et par danske ejendomsmæglere havde tilbudt os at sørge for transporten den første uges tid. Rejsen startede fra Kastrup med mellemlanding i Reykjavik og videre til Orlando. Vi landede i Sandford lufthavn, og blev som aftalt samlet op af vore værter, og sådan gik den ene dag efter den anden med husbesigtigelse, indtil vi med husnøgler til vores nyerhvervede sommerhus stod for at skulle finde noget at køre i. I Orlando er det ikke noget problem at finde biludlejning - tvært imod er der et hav af udlejningsfirmaer kendte som ukendte. For at være lidt på den sikre side valgte vi Hertz, og et slaraffenland af forskellige biler og eksotiske mærker åbnede sig. Det viste sig hurtigt at udvalget begrænsede sig drastisk, fordi vi gerne ville have en bil med GPS. Samtidig med at prisen bevægede sig faretruende opad, så var valget at tillægsydelser og forsikringer total uigennemskuelig. Her hjælper et jysk handelstalent overhovedet ikke, skal der lige tilføjes.
Vi fik dog en skøn Toyota Avalon. En noget større bil end vi havde planlagt med, men med GPS for ca. 5900 kr for syv dage. En pris der under danske forhold virker ganske rimelig, men set i bakspejlet kunne være gjort til ca. en tredje del, hvis vi bl.a. selv havde haft GPS med, og havde kendt bare lidt til, hvad der var nødvendigt at forsikre sig imod.

Efterfølgende og ved flere rejser til vores sommerhus, har vi fundet ud af, at det kan gøres meget billigere hjemme fra. Hvis du også samtidig har en GPS, hvor du kan opgradere med et kort over USA, så står du rigtig godt rustet til at vælge de gode tilbud på billeje.
Efter vores dyrt købte erfaringer, har vi lejet bil flere gange uden GPS gennem FDM/Hertz, hvor vi har haft den samme kategori bil til leje i tre uger. Altså to uger ekstra for den samme pris.

M.v.h.

Hanne og Jan

Transport
GPS

Kommentarer til rejsetips om Florida

GPS med USA kort

24/01 2010 Peter Jørgensen
Da vi lejede bil forlangte de 78 $ per uge for at leje en GPS. Jeg havde set at man kan en GPS billigt i supermarkeder, så da vi skulle køre i 5 uger købte vi en Garmin Nüvi GPS 255 wide screen med USA kort i Best Buy i Naples, Florida for 153 $ med sugekop og ledninger i Nov 09. Den virkede helt upåklageligt. Til denne GPS kan man købe SD indstikskort med NT kort over Europa.

uenig

06/01 2010 Christer
Hej et godt råd er at leje en lille bil hjemmefra også opgradere til en større når du kommer til USA, har været afsted 3 gange og alle gange prøver Hertz at lokke dig til at leje en større bil, dette kan godt betale sig, hvis du havde tænkt dig at gøre det i forvejen, da det ofte er meget billigere end at leje den hjemmefra. Man kan handle med prisen og få den meget billigere end hvis du havde gjort det hjemmefra SÅ mit råd er vil du have en stor bil så lej en lille hjemmefra og opgrader når du kommer derover.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.