Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • Napoli Bugten. Så bliver det ikke flottere

  (Bedømt af 2 personer)
  12.09.16: Sven-Erik Nielsen
  Kufferten er pakket med en vis skepsis. Øverst ligger vores fordomme i forhold til grupperejser, og de fylder en del. Ad uransagelige veje har skæbnen nemlig sendt os på en grupperejsecharterflyselskabsferie til Den napolitanske Riviera.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet
Til træf i Leesburg
Rejsetips indsendt af:
Sven-Erik Nielsen
Odense
22. juni 2016

Til træf i Leesburg

Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
På motorvejen til Leesburg passerer vi under en portal med vejskilte. Øverst på skellettet har et ørnepar bygget rede, og er i gang med at fodre de halvstore unger. Og når man nu ved, at de få ørnepar i Danmark skal have absolut fred og ro, må man sige, at det her er 100 % tilpasning til nærmiljøet.
På hovedgaden i Leesburg holder tusindvis af motorcykler side om side. Harley Davidson er totalt dominerende, og mange bikes er ombygget og ligner noget fra en science fiction film. Det vil uden tvivl være nemmere at score alle syv rigtige i Lotto, end at få maskinen godkendt hjemme i Danmark
Ensartet uniformering
Uden at være iført lædervest, tatoveringer, kæder, bandana og uden at have en bitched brystbombe på slæb, er det nærliggende at føle sig en smule udenfor, men der er flinke folk overalt. Publikum er modne mennesker. 50+, er dominerende. Det er mrs. og mr. America, der er trukket i bikeruniformen og nu gi’r den gas blandt ligesindede. Stemningen er som et mix af karneval og nytårsaften. Det ellers så bornerte USA har for en weekend sluppet hæmningerne. Alkohol af enhver art udbydes overalt og konsumeres på gaden uden indblanding af politiet. En ældre kvinde danser rundt og slår mislykkede vejrmøller, før hun entrer springvandet foran rådhuset og dykker som en sæl. Alkohol? Svampe?
Der er gang i festen
Der er fut i fejemøget på gader og pladser: Heavy rock, stuntkørsel på mc, kåring af miss Leesburg, samt utal af boder, der sælger alkohol, mad og merchandise.
Der er mennesker overalt, men der er intet affald, der ligger og flyder. Morrison Methodist United Church udlejer p-pladser og sælger kildevand, som lidt skuffende dog ikke forvandles til vin. Politiet er tilstede, men fører en tilbagetrukket tilværelse. Da vi sidst på aftenen forlader scenen, er etaten dog i gang med at alkoholteste de første bikere. Det ses, at ikke alle kan bestå den prøve.
Orignalernes indtogsmarch
Orignalernes indtogsmarch

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/orlando-super-restaurant-paa-international-drive.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.