Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Time out på Sanibel Island i Florida

Birgitte Juhl
Birgitte Juhl

Der er som regel tryk på, når turen går til Florida med Disney World, Kennedy Space Center og andre af de obligatoriske seværdigheder. Trænger I til at trække stikket og slappe af, så besøg Sanibel Island.

Den dejlige ø er verdenskendt for sine muslingeskaller, og folk fra hele verden valfarter hertil for at se de smukke skaller. Og det er nemt at forstå. En spadseretur langs stranden åbenbarer den ene konkylie efter den anden. Det er ren afslapning for sjæl og legeme og absolut umuligt ikke at gå med bøjet nakke med blikket fæstnet til havets smukke smykker. Også naboøen Captiva er kendt for sine skaller. I finder en oversigt over begge øers offentlige strande her: http://www.sanibel-captiva.org/sanibel-island-beaches/

Periode

Hele året

http://www.sanibel-captiva.org/sanibel-island-beaches/

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.