Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Tips til en første gangs rejsende
Rejsetips indsendt af:
Oksbøl
14. jan. 2011

Tips til en første gangs rejsende

Hejsa. I 2010 faldt min sommerferie sent, fordi jeg har sæsonarbejde. Så november måned var min sommerferie. Jeg bookede via nettet, med hjælp fra min søn der har erfaring omkring hvordan man gør.
Jeg havde aldrig været ude og rejse før, (jeg er 51 år) men havde bestemt at nu skulle det være. Måske lidt modigt, at tage afsted alene, men nu eller aldrig. Derfor var det vigtigt for mig at gøre mig lidt overvejelser om min sikkerhed, inden jeg tog afsted. Men osse for at min familie kunne føle sig tryg ved at jeg var ene afsted.

Min største bekymring var at finde rundt i de store lufthavne som New York og Detroit og Orlando. For mig var det rart at være så forberedt som muligt. Så hjemmefra gjorde jeg et stort hjemmearbejde med at printe afgange og gate numre ud, så jeg havde det med mig på turen og vidste nøjagtig hvor jeg skulle henad. På grund af to flyskift havde jeg booket turen således at der var tre timer i hver lufthavn, masser af tid til at finde rundt.
Jeg havde kontakt med min søn mens jeg rejste, han kunne på nettet følge om afgangene var forsinket. Yderligere kunne han se at mit fly var forsinket fra amsterdam, men havde indhentet forsinkelsen inden ankomst til New york. Fantastisk.

Jeg tilbragte 3 uger i Orlando, der var min base. Hotellet jeg boede på arrangerede ture til alverdens steder. Jeg var på everglates, boat safari, så farlige dyr, havne rundfart i Miami. Gentagne gange i Clearwater, Daytone. Nasa. Disney downtown. Og så, i de store malls. Inden man ser alt dette, kan man slet ikke forestille sig hvor stort alting er der over. Det er Huge...
Delta Airline, Amsterdam.
Delta Airline, Amsterdam.

Tips til en førstegangs rejsende

Jo mere hjemmearbejde du har gjort inden afrejse, jo mere kan du nyde rejsen. Jo færre overraskelser.
 1. undersøg hvilke papirer der er nødvendige at medbringe. Selvfølgelig passet, find ud af hvornår det udløber, dette kan være vigtigt. Henvend dig til paskontorene for spørgsmål.
 2. Udskrift af ren straffeattest. Have det på dig, så du ikke skal lede efter det.
 3. Tag kopi af dit pas og straffeattest, overfør det til din computer, men osse til en kontakt person hjemme. Så kan det fremskaffes hvis det bliver stjålet.
 4. Hvis du medbringer medicin, ring til apoteket, de ved om du må tage det med, eller om du behøver en lægeattest for at få lov til at tage det med. Men osse om du må have det i håndbagagen
 5. Print dine flyafgange ud og have dem på dig.
 6. Arranger din tur, således at du ikke skal stresse rundt i de store lufthavne.God tid i lufthavnene.
 7. For mig var det rart at have kontakt med en person i Danmark ved hver mellem landing. Så fik jeg opdatet forsinkelse eller ej.
 8. Læs alt hvad du orker om det land du rejser til, hvilke seværdigheder der tilbydes. og hvad du har lyst til at se. Du kan endog booke turene hjemmefra.
 9. Mit hotel havde indkluderet morgenmad, hvilket for mig var godt som enerejsende, dermed fik jeg helt naturlig kontakt til andre rejsende. Gennem mit ophold i Orlando har jeg fået nye venner for livet, som jeg såmænd mødte til morgenmaden....
Jeg har masser rigtig mange gode erfaringer omkring at rejse alene.....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.