Slottet ..." /> Universal Studios/Island of adventure - Rejsetip Florida

Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Universal Studios/Island of adventure i Orlando
FDM travel rejsespecialist
Betina Nielsen Telefon: 70 28 13 24

Universal Studios/Island of adventure i Orlando

Sidst da jeg var her, var "Wizarding-World-of-Harry-Potter" ikke åbnet. Så derfor var det et must denne gang. Jeg blev ikke skuffet.

Slottet Hogwarts og byen Hogsmeade er så fantastisk godt lavet og overalt ser man børn og teenagere i kåber og med tryllestave.
Attraktionerne er også i top. Her har du både mulighed for eventyr, når du flyver hurtigt og højt over Hogwarts sammen med Harry Potter på flyvende koste i ”Harry Potter and the forbidden journey

og et rigtigt adrenalinkick i loop rutchebanen "dragon challenge".

Du kan selvfølgelig også købe Butterbeer og Pumpkin juise. Jeg smagte dog intet af det, må jeg indrømme. Ligesom jeg ikke smagte slik med smag af ørevoks eller bræk. MEN, der var godt salg i det hele kunne jeg se, så det har sikkert været lækkert.

Hvis du kommer i højsæsonen og vil undgå køer, kan du bruge "Single line queue". Så kommer du stort set ind med det samme. Du kan selvfølgelig ikke regne med at komme til at sidde ved siden af dem du nu er sammen med, for man besætter de tomme pladser, men chancen er der.

Der er shuttlebusser fra de fleste hoteller i nærheden af Parkerne, men hvis du hader at være afhængig af tider, kan du bo på et af hotellerne i gåafstand.

Et ganske udmærket og prisbilligt et af slagsen, som jeg selv boede på er "Holiday Inn maingate to Universal Orlando". Det ligger 15 min. Gåafstand fra starten af citywalk hvor er masser af butikker og restauranter og derfra tager det ca 5 min. Til parkerne.

Vejen dertil er, når først du er kommet over det første kryds, både smuk og hyggeligt oplyst om aftenen, og sikker med fortov hele vejen.

Hvis du misser shuttlebussen og ikke har lyst til at gå så langt, kan man selvfølgelig også parkere til 15 USD. (dec. 2012)

http://www.universalorlando.com/Theme-Parks/Islands-of-Adventure/Wizarding-World-of-Harry-Potter.aspx
 
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Betina Nielsens profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.