Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Udvalgte oplevelser i Florida og Sydstaterne

Vores egne USA-specialister har udvalgt steder i Florida og Sydstaterne, som er værd at lægge vejen forbi.


Sjov for børn

Besøg Kennedy Space Center
 1. De brede sandstrande på Floridas vestkyst er populære hos børnefamilier, da vandet i Den Mexicanske Golf er varmere og bølgerne langt mindre end på østkysten ved Atlanterhavet. Så strandene ved fx Fort Myers og Sanibel Island er et sikkert hit for børnefamilie.
   
 2. Spis på verdens største McDonald’s og legeland i Orlando. Her kan hele familien kombinere den amerikanske nationalret med en ultimativ legeoplevelse med Jurassic Park, Fruit Ninja og Typhoon. Og hver dag er der sjov med optræden af Disney og McDonald figurer.
   
 3. Tag en uhyggelig aftentur og besøg Savannahs mest hjemsøgte steder. Dead of Night Ghost og Grave Tales Ghost er nogle af de ildevarslende navne. Skal I have lidt ekstra mod til turen fås den også i kombination med en Pub Crawl.
   
 4. Brug en dag i Kennedy Space Center og få en fornemmelse af, hvor stort det var, da de første rumraketter blev sendt af sted. I Rocket garden findes raketter i alle størrelser, og måske er I heldige at møde en rigtig astronaut, der kan fortælle om sin tur i rummet.

Forkæl jer selv

Forlæng ferien på et krydstogtskib
 1. Få den originale oplevelse med countrymusik i Grand Ole Opry i Nashville. Elvis optrådte her en enkelt gang i 50’erne, og ellers er det navne som Dolly Parton, Johnny Cash og Dixie Chicks, der har været på programmet siden det startede 28. november 1925.
   
 2. Forlæng ferien med et par dages afslapning og forkælelse på et krydstogtskib. Stå til søs fra Miami eller Fort Lauderdale med havudsigt og fuld forplejning til priser, der ikke findes til lands. Her kan I slappe af, nyde solen og fordøje feriens mange indtryk.
   
 3. Tag en tur i en båd med glasbund ud fra Key West og oplev den forunderlige verden under havets overflade - uden selv at blive våd. Se de mange flotte fisk og de imponerende koraller, mens I slapper af med et glas kølig champagne i hånden.
   
 4. Køb en flok store nykogte rejer, lidt stærkt dip og en flaske kølig hvidvin - og find en vestvendt strand og nyd aftensmaden, mens solen går ned over Den Mexicanske Golf. Det er livsnyderi væk fra pulserende restauranter, strande og forlystelser, og giver fredfyldt samvær.

Naturoplevelser

Svøm med søkøerne i Crystal River i Florida.
 1. Kombiner en naturoplevelse med sydstatshistorie på Laura – a Creole Plantation. Her bliver historien levende i de originale omgivelser, der går helt tilbage til begyndelsen af 1800-tallet, hvor plantagen blev grundlagt lige uden for New Orleans.
   
 2. En air boat-tur i Everglades er en sjov oplevelse for små som store. Den fladbundede båd suser hen over vandet, og I kommer så tæt på dyrelivet og mangroveskoven at I skal huske at holde arme og ben inde, da I bogstaveligt ser alligatorerne i øjnene.
   
 3. The Forgotten Coast ved Apalachicola Bay. Ja, det er virkelig den glemte kyst med fabelagtige, uendelige og hvide sandstrande. Oplev Floridas strande, som de var før i tiden, og få stranden helt for jer selv - undtagen når I bliver forstyrret af en forbipasserende pelikan.
   
 4. Smukke muslingeskaller - begynd en samling af muslingeskaller på stranden på Sanibel Island. Bliver I grebet af det, så besøg Shell Museum, besøg den årlige Shell Festival - eller meld jer ind i Sanibel Shell Club. Så er I også gået all in.
   
 5. McAllister Fort ligger lige syd for Savannah ved kanten af Ogeechee River - en sydstats fortifikation fra borgerkrigstiden. Fortet blev angrebet syv gange af nordstaterne før det faldt, men i dag er det ren idyl med egetræer, Spanish Moss og salt marsk.
   
 6. Kom tæt på søkøer. Svøm med de fascinerende og fredede søkøer- manatees - i deres naturlige element i Crystal River i Florida. Søkøerne er fredelige og nysgerrige dyr, så med tålmodighed og respekt venter der en fabelagtig oplevelse.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/andbeyond-ngala/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.