Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Værd at opleve

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Oplevelsen ligger lige om hjørnet

Lars Smedegaard
Lars Smedegaard

Går turen til Key West via Overseas Highway 1, så er ruten spækket med sights og fotostops hele vejen fra Florida City til Key West.

Prøv at stoppe op ved Robbie's ved milemarker 78,5 på vej til Key West – en lille klynge boder, fiskecharters og restauranter, som ligger på højre hånd.

Køb en spand med 8-10 fisk (prisen er ca 4-5 USD) i butikken ud til bådebroen og læg dig på maven ude på bådebroen og håndfodr de enorme karper, som holder til her, med dine fisk. Med lidt øvelse kan du få karperne til at springe op af vandet og snuppe fisken ud af hånden på dig. En helt unik oplevelse for både voksne og helt specielt for lidt større børn – og måske endda så sjovt, at du er nødt til at købe en spand mere ...

Adresse

77522 Overseas Highway
Islamorada
Florida

www.robbies.com

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.