Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Vild med golf - vild med vand
Rejsetips indsendt af:
Jonna Andreasen
Greve
27. feb. 2009

Vild med golf - vild med vand

I Florida finder du et fantastisk udvalg i golfbaner inden for korte afstande. Her er også skønne badestrande, hjælpsomme og imødekommende amerikanere og solrigt vejr.

Golf , golf, golf

Florida er det sted vi igen og igen vender tilbage til.
Primært fordi vi kan lide USA, indbyggernes afslappede levestil, og dernæst på grund af mulighederne for at spille golf på utroligt flotte baner - og til rimelige greenfee-priser.

Vi startede for 10 år siden med at køre fra sted til sted, og oplevede at Florida ikke blot er storbyer som Miami, sumpe som Everglades, men også idylliske fiskerlejer, hyggelige byer, store områder med landbrug, kvæg- og hesteavl.

I de seneste år har vi dog fundet vores favoritområde: Sarasota - nærmere betegnet Siesta Key. Her er en af verdens bedste badestrande, og i området findes et utal af skønne golfbaner.

Vi vender tilbage år efter år, og hver gang er det svært at rejse hjem, og hver gang bliver vores ophold længere og længere.

Børnebørnene har været på besøg, og der er jo masser af muligheder også for dem. Orlando er jo oplagt med de mange tema-parker, men også de synes at stranden er fantastisk.

Igen i år vender vi tilbage. De bedste tidspunkter - synes vi - er maj og september/oktober. Dejlige temperaturer, masser af solskin og masser af golf!

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetips om Florida

Hvor skal man bo?

08/10 2009 Tina Heftø
Hej. Herligt at læse om endnu flere begejstrede USA-rejsende. Hvor ved Siesta Key/Sarasota skal man bo (behøver ikke at tage hensyn til golfbaner-spiller ikke golf :-( - tør man mon skrive det...)? Og hvor er verdens bedste strand? Vi ved ikke, hvilken vi skal vælge....

Golfferie i Florida

24/07 2009 Margit Jørgensen
Endelig et rejsetips om golf i Florida....... men så mangler der er mere udførlig beskrivelse. Hvilke goldbaner er et must? Er der rabatter at få og hbvor ??? Hvor skal man helst bo? er man afsted i 2 uger skal man så dele ferien med 1 uge i Orlando og 1 uge i Sarasota eller ????
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.