Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Amelia Island
 • Dag 2: Amelia Island / Fort Clinch State Park / American Beach
 • Dag 3: Timucuan Preserve / kajaktur / Fort George Island
 • Dag 4: Anastasia State Park / St. Augustine Lighthouse / solnedgangscruise
 • Dag 5: Cykeltur på landet / Lightner Museum / afskedsmiddag
 • Dag 6: St. Augustine

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 5 overnatninger på små inns og hoteller af høj klasse
 • 11 måltider - 5 x morgenmad, 4 x frokost, 2 x middag
 • Cykelleje
 • Cykelhjelm
 • Daglige rutebeskrivelser og kort
 • 2 lokale rejseledere på turen
 • Følgebil til transport af bagage og assistance
 • Velkomstreception
 • Transfers i h.t. program
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser
 • Kajaktur i Timucuan Ecological and Historical Preserve
 • Solnedgangscruise med skonnerten Freedom

Prisen inkluderer ikke:
 • Flybilletter


Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Florida's Historic Coast

Cykelrundrejse i Florida med lokale rejseledere

Turen bringer os helt tæt på det historiske Florida, hvor vi både cykler, kører hestevogn, sejler kajak i marsken og tager på solnedgangstur med skonnerten Freedom. Vi skal udforske et 170 år gammelt fort, holde picnic i Washington Oaks Gardens State Park, cykle ad den kendte Intracoastal Waterway med udsigt over Atlanterhavet og ikke mindst forkæles med Sydens gæstfrihed og gode inns.
Fra 2.325 USD

pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Florida's Historic Coast

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Amelia Island

Klar til opvarmningstur
Vi checker in på enten Hoyt House eller Williams House, der begge har en lang historie bag sig. På Hoyt House hersker der en afslappet atmosfære, og her går luksus og romantik hånd i hånd og har gjort det lige siden 1905. Williams House er en klassisk antebellum mansion fra 1856 og en absolut perle i det historiske distrikt på Fernandina Beach, og også her er der lagt op til en rigtig livsnyderferie.

Kl. 14 skal I være i cykeltøjet, når I møder jeres guide, som vil orientere jer om turen og tage jer med ud på en kort opvarmningstur gennem Fernandina Beach's beskyttede historiske distrikt. Der vil være god tid til at nyde turen, før vi returnerer til vores inn til orienteringsmødet og velkomstreceptionen kl. 18 og den senere middag på en af byens velrenommerede restauranter.

OBS: Hvis I ankommer direkte med fly til Jacksonville International Airport på dag 1, er der mulighed for gratis transfer til Hoyt House. Hør nærmere hos FDM travel.

Overnatning: Hoyt House eller Williams House
Måltider: Middag
Cykelrute: 15 km
Dag 2
Dag 2

Amelia Island / Fort Clinch State Park / American Beach

Fort Clinch State Park
Vi skal i dag udforske Amelia Island på cykel i vores eget tempo. Amelia Island har mere end 4.000 års historie bag sig og er det eneste sted i USA, der har været underlagt ikke mindre end otte forskellige flag! Øen er bare 3 km bred og 21 km lang, så vi har god tid til at komme omkring, og vi cykler bl.a. forbi statens ældste fyrtårn, store strande og et utal af pragtfulde steder, hvor vi gør holdt og nyder den vidunderlige havudsigt.

Vi lægger ud med at cykle til Fort Clinch, som vi får tid til at udforske, før vi sætter os ned på molen, hvor vi kan tage cykelskoene af et øjeblik og nyde at gå barfodet i det bløde sand og måske endda også soppe lidt i det varme Atlanterhav.

Frokosten spiser vi på en af de populære restauranter på Seaside Beach, før vi cykler videre forbi American Beach, hvor det afroamerikanske samfund kom for at bade og omgås andre i tiden med raceadskillelse.

Først på aftenen kan slentre en en tur gennem det historiske distrikt i Fernandina Beach, før I spiser middag på egen hånd på en af byens restauranter.

Overnatning: Hoyt House eller Williams House
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 23 eller 43 km
Dag 3
Dag 3

Timucuan Preserve / kajaktur / Fort George Island

Timucuan Ecological and Historical Preserve
Efter en overdådig morgenmad springer vi op på cyklerne og begiver os af sted mod syd og forlader Amelia Island. Vi skal til Timucuan Ecological and Historical Preserve, hvor vi skal ud på en spændende tur i kajak (kræver ikke forudgående kendskab til at sejle kajak). Efter en kort introduktion til kajakkerne sejler vi ud i marsken. Vi sejler med strømmen, så alle får god tid til at lære kajakkerne godt at kende samtidig med, at vi kan nyde dyre- og plantelivet på nærmeste hold. Marsken er salt og tiltrækker store mængder vildt dyreliv, og guiden skal nok lære jer at kende forskel på skovstorke, fiskeørne, de store blåhejrer, den hvidhovede havørn, oddere, delfiner, rødlosser og alligatorer! Nu kan det nok være, at vi er blevet sultne, og guiden har derfor sørget for en lækker picniclunch med lokalt islæt.

Efter frokost cykler vi videre mod syd til Kingsley Plantation på Fort George Island's sydligste spids. Plantagen stammer fra ca. 1780 og blev oprettet af Zephaniah Kingsley Jr., der dyrkede indigo og bomuld. Han giftede sig med en afrikansk prinsesse, Anna, som senere spillede en central rolle i skabelsen af et frit sort samfund.

For de, der har flere kilometer tilbage i benene, vil det være muligt at fortsætte til Ribault Club, en respekteret golfklub i 1920'erne, nu en bevaringsværdig historisk bygning. Her er der god tid til at nyde det smukke område og beundre palmerne i horisonten.

Fra Kingsley Plantation kører vi i bus til St. Augustine (ca. 1 time) og checker in på Hilton St. Augustine Historic Bayfront, en charmerende bygning i typisk spansk stil og centralt beliggende med kort afstand til det spanske kvarter og Castillo de San Marcos.

St. Augustine omtales ofte som Amerikas første by og havde 450 års jubilæum i 2015.

Middag er i dag på egen hånd, og guiden vil kunne henvise jer til gode restauranter i nærområdet.

Overnatning: Hilton St. Augustine Historic Bayfront
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 42 km
Dag 4
Dag 4

Anastasia State Park / St. Augustine Lighthouse / solnedgangscruise

Bridge of Lions, St. Augustine
Vi skal i dag cykle fra vores inn over St. Augustines berømte Bridge of Lions til historiske Route A1A. Vi cykler mod syd og har Atlanterhavet i horisonten på vores venstre side og Intracoastal Waterway glimter i solen på vores højre side. Vores mål er Anastasia State Park, der har mere end 800 ha økosystemer og et rigt dyreliv. Her skal vi enten boltre os på op til 6,5 km uberørt strand, opleve tidevandet ved flodmundingen i marsken eller tage på en selvguidet tur gennem det maritime område og opleve årtusinder gamle klitter.

Senere skal vi nyde den storslåede udsigt fra det historiske St. Augustine Lighthouse, hvor vi også får historien om det gamle fyr.

Vi hopper på cyklerne igen og kører til Lincolnville Historic District, engang centrum for borgerrettighedsbevægelsen, i dag kendetegnet ved dets høje koncentration af smukke, victorianske bygninger i St. Augustine, museer og kulturelle centrum.

Først på aftenen skifter vi cykelskoene ud med et par sejlersko, krydser vejen og border skonnerten Freedom for at sejle ud på et romantisk solnedgangscruise. Og får I lyst til at hjælpe besætningen med at sætte sejl, skal I ikke holde jer tilbage.

Overnatning: Hilton St. Augustine Historic Bayfront
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 13 eller 21 km
Dag 5
Dag 5

Cykeltur på landet / Lightner Museum / afskedsmiddag

Lightner Museet, St. Augustine
Vi skal i dag cykle en tur ind i landet ad stille veje til de frodige kartoffelmarker og små landsbyer, som også findes i Florida, og hvor vi en del af vejen vil have udsigt til St. John's River. Vi stopper ved frokost for at få et varmt måltid mad på et kulinarisk såkaldt farm-to-fork-marked, hvor vi også skal lære mere farmen og dens landbrugsmetoder.

Tilbage i St. Augustine skal vi besøge Lightner Museet, der stammer fra 1887 og er bygget i spansk renæssancestil. En imponerende bygning i to etager med relikvier fra Amerikas gyldne tidsalder, inklusive en fin samling kunst.

Der er om eftermiddagen tid til at bade eller tage en forfriskende drink, før vi alle samles om aftenen til afskedsmiddag.

Overnatning: Hilton St. Augustine Historic Bayfront
Måltider: Morgenmad, frokost og middag
Cykelrute: 22 eller 40 km
Dag 6
Dag 6

St. Augustine

St. Augustine
Cyklerne er pakket væk, men der er stadig tid til at gå på opdagelse i St. Augustines spændende gallerier og forretninger. Mulighederne i St. Augustine er mange. I kan fx også nå at tage på en guidet tur til toppen af fyrtårnet på Anastasia Island med den helt forrygende udsigt eller tage en guidet tur til det historiske Flagler College, før I forlader hotellet.

NB: Hvis I skal direkte videre med fly fra Jacksonville International Airport, er der mulighed for gratis transfer. Hør nærmere hos FDM travel.

Måltider: Morgenmad
Cykelrute: Hviledag

Start nu! Det er let at bestille Floridas Historic Coast


Cykelrundrejse i Florida med lokale rejseledere
Fra 2.325 USD

Prisen er pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Afrejsedatoer i 2017:
12. februar og 19. marts

Pris pr. person i dobbeltværelse:
2.325 USD ved afrejse 12. februar
2.447 USD ved afrejse 19. marts

Der tages forbehold for ændring af overnatningssteder på rundrejsen.

Se udvalgte cykelrundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/bo-centralt-i-lissabon.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.