Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Flyveturen kan være lang for små børn
Rejsetips indsendt af:
Dorte Mikkelsen
Greve
30. april 2009

Flyveturen kan være lang for små børn

Hvem kender ikke til urolige børn, der efter ca. 1 times flyvning roterer rundt i sædet og spørger "hvornår er vi der?" Det korrekte svar er "om 14 timer lille skat", men i stedet ...

Urolige småbørn på flyverejsen

Vi kender det alle: urolige børn i flyet! Før vi selv blev forældre, sende vi dræbeblik mod dem, når de løb hujende rundt i flyet eller stod op i sæden foran os og gloede ned på os - eller måske oven i købet, troede vi ville underholde dem. Nu er vi selv forældre og kan mærke dræberblikket fra de andre passagerer. Det er nogle gange noget af en prøvelse af rejse med små børn.

Når vi rejser med børn køber jeg altid nogle småting i legetøjsbutikkerne (kort, pixi-bøger, små figurer, malebog osv). Jeg pakker dem ind i indpakningspapir. Jeg pakker også rosinpakker ind og små slikposer. Når ungerne er urolige og ikke kan få tiden til at gå, hiver jeg en lille overraskelsespakke frem. Så går tiden med noget.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.