Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Forkæl jer selv med et ophold på Monmouth Plantation i Natchez, Mississippi
FDM travel rejsespecialist
Hanne Madsen Telefon: 70 28 13 22

Forkæl jer selv med et ophold på Monmouth Plantation i Natchez, Mississippi

Dette smukke historiske hotel fra 1818 er en smuk, fredfyldt og kulinarisk oplevelse. Prisen er rimelig 270 $ for 2 personer i dobbeltværelse inklusiv morgenmads buffet og en lille Hors d'oeuvre sidst på eftermiddagen.
Hotellet er renoveret, så det fremstår som et smukt Sydstats Palæ, både udvendig og indvendig. Små grusbelagte stier fører dig rundt i den smukke have mellem Magnoliatræer og egetræer draperet med spansk mos.
Forkæl jer selv med et ophold på Monmouth Plantation i Natchez, Mississippi

Hængekøjer og havemøbler rundt omkring i haven indbyder til at tage en lille pause og nyde den smukke natur og stilheden. Eller sæt dig i gyngestolen på verandaen med en kop kaffe og en avis. Hvert værelse har deres egen veranda med gyngestole. Værelserne er udstyret med de smukkeste antikke møbler, der får dig helt tilbage i tiden. Nogle værelser har desuden jacuzzi. Der mangler ikke noget.
Forkæl jer selv med et ophold på Monmouth Plantation i Natchez, Mississippi

Und dig også en middag på stedets restaurant. Det er en udsøgt kulinarisk oplevelse. Jeg prøvede deres 5 retters menu til 48 $ (ex. tax og drikkepenge). Og det er billigt med den kurs vi har på dollar i øjeblikket. Du vælger selv retten fra de 5 kategorier. Forret, suppe, salat, hovedret og til sidst dessert. Fantastisk smagsoplevelse, der komplimenterede alle sanser. For første gang smagte jeg, hvad jeg snart tror, er Sydens national dessert, Bread Pudding. Vi fik den tilbudt flere steder rundt i Sydstaterne, og ikke uden stolthed. Deres var helt sikkert den bedste. Det er en slags kage, som serveres med forskellige sover og frugt. Her serveres den med hvid chokolade, en lys creme, jordbær og blåbær. Himmelsk smagte det.

Der holdes mange bryllupper på hotellet, så hvis du vil undgå det, skal du komme søndag til torsdag. Personalet er søde og hjælpsomme og du vil opleve den helt specielle sydstatscharme. Skønt sted, hvor jeg godt kunne have boet nogle flere dage, men måtte nøjes med en.

Overnatninger
Hotelophold, Plantager
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Hanne Madsens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/kreta-next-stop-afrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.