Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser gennem Fort Lauderdale

USA rejsetilbud

Udflugter - Fort Lauderdale

Rejser til Fort Lauderdale

Rejs til tropiske Fort Lauderdale, der ligger i den sydlige del af USA's Gold Coast i Florida. Her ligger temperaturen på behagelige 25-33 grader, palmerne svajer og nogle af Floridas allerbedste strande, lokker rejsende fra hele verden hertil.

De mange kanaler leder tankerne hen på Venedig, med store marinaer, broer og imponerende villaer. Det enorme outlet-shoppingcenter Sawgrass Mills lokker med 350 mærkevarebutikker, hvor priserne er i bund. Velkommen til Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale er et eldorado for vandhunde

Fort Lauderdales strande lokker vandhunde fra hele verden

Slap af på Fort Lauderles pragtfulde strande
Fort Lauderdale er et sandt eldorado for vandhunde. Der er rig mulighed for at snorkle og dykke, men de kridhvid sandstrand er også ideel til en daseferie under palmerne. Der er masser af plads - Greater Fort Lauderdales strande strækker sig over hele 36 km, og der er rigtig mange børnefamilier, der har taget de børnevenlige strande til sig, men her er aktiviteter for enhver.

Visse steder behøver du kun at tage 90 meter ud fra stranden for at se tropiske fisk i alle regnbuens farver. Mere end 100 selskaber arrangerer udflugter med snorkling eller dykning, gerne i både med glasbund.

Fort Lauderdale har et naturligt rev på lavt vand fra Deerfield Beach til Hallandale Beach. Desuden er der 75 kunstige rev og masser af gamle skibsvrag, bl.a. SS Copenhagen, som er magneter for fisk.
Strandpromenaden Ocean Boulevard

Downtown Fort Lauderdale

Hovedstrøget Las Olas Boulevard udgør omdrejningspunktet i Fort Lauderdale. Den hyggelige boulevard og forbinder downtown med strandpromenaden Ocean Boulevard med de høje palmer og en super lækker strand. Spændende butikker og mondæne gallerier udgør sammen med en række smarte cafeer og restauranter, de væsentligste shopping-muligheder.

Når aftenen nærmer sig, strømmer restaurantgæsterne ud i gaderne og er du romantisk anlagt. kan du inviterer din bedre halvdel på en tur i hestevogn

Alternativet til at svinge kreditkortet kunne være et besøg på et af Fort Lauderdales museer, fx Museum of Art i Downtown, der har en stor samling dansk Cobra-kunst.
En af Fort Lauderdale mange kanaler

Fort Lauderdale er USA’s Venedig

Fort Lauderdale er er USAs pendant til Venedig med de mange kanaler, der samlet når op på 450 kilometer. Tag en tur med en Water Taxi til fx Millionaires Row, hvor enorme million-villaer og prangende yachts, vidner om ufattelige rigdomme. De store marinaer og klapbroer, der kan åbnes, gør det nemt og hurtigt at komme rundt i båd og den absolut smukkeste.

Kanalerne i Fort Lauderdale er i øvrigt ikke anlagt til ære for turisterne. De fungerer som afvandingskanaler for sumpområderne inde i landet.
 

Shopping tæt på Fort Lauderdale

Har du ikke lyst til at slide dit kreditkort helt op på Las Olas Boulevard i downtown, er der flere andre og billigere muligheder for shopping i Fort Lauderdale.

Begiver du dig væk fra downtown og kører ud til det gigantiske shoppingcenter Sawgrass Mills, der ligger cirka 10 miles inde i landet ad Sunrise Boulevard. Her har du mere end 350 mærkevarebutikker med tilbud til engrospriser at gå amok i. På vej derud bør du gøre holdt ved Fort Lauderdale Swap Shop, der bedst kan karakteriseres som et stort kræmmermarked med alverdens nyt og brugt tingel tangel til lavpris og ikke mindst corndogs.

Kør videre fra Fort Lauderdale

Kør videre fra Fort Lauderdale
Lej en bil i Fort Lauderdale - eller lej en bil i en anden by i Florida - og oplev hele Florida i dit tempo. Her kan du se nogle af vores forslag til, hvad du kan gøre.

Kør sydpå til Miami
Der er kun en times kørsel fra Fort Lauderdale til Miami, men i stedet for at haste af sted på Interstate 95, så snup den sjovere og langt mere spændende A1A, kystvejen helt ude langs Atlanterhavskysten.

Godt nok er den en del langsommere end motorvejen, men det er betydeligt sjovere at holde for rødt lys på A1A end at sidde fast i en trafikprop på Interstate 95. A1A fører dig direkte til Miami Beach.
Miami
 
Orlando - én stor legeplads

Kør nordvest fra Fort Lauderdale til Orlando

Turen fra Fort Lauderdale til USA's forlystelsesmekka nr. ét, Orlando, kan på en god dag klares på omkring to timer. Det er hurtigst at vælge Florida Turnpike, den direkte betalingsmotorvej mellem Miami og Orlando.

Et stykke op langs kysten går Interstate 95 og Florida Turnpike parallelt med hinanden, men vælg den ”dyre” løsning og tag Turnpike’en hele vejen – det er langt hurtigst og koster ikke meget.
Orlando
Kennedy Space Center

Nordpå til Kennedy Space Center

Kennedy Space Center er en oplevelse for store og små. Her kan I få en guidet tur, der bl.a. går ud til affyringsramperne og afslutter ved Apollo/Saturn V center med en Saturn V-raket - verdens til dato største rakat, der bragter amerikanerne helt til månen. Kennedy Space Center

Start nu! Bestil din rejse til Fort Lauderdale online eller hos vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.