Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grand Canyon

 • Grand Canyon - Road trip

  (Bedømt af 11 personer)
  29.08.15: Jim Thorup
  Dette rejsetip dækker et seks dages solo road trip Las Vegas tur-retur på ca. 1.500 kilometer, hvor et af hovedformålene var at besøge det ikoniske Monument Valley - et sted der filmisk altid har været et magisk uvirkeligt sted.
  Se hele rejsetippet
 • En rundtur til seværdigheder i Arizona

  (Bedømt af 8 personer)
  27.08.14: Jan Kronsell
  Arizona er en af de største stater i USA med sine knap 300.000 km2, og med kun 6,5 millioner indbyggere er der masser af ret øde steder, ikke mindst i Mojave og Sonora ørkenerne.
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur med landing i Grand Canyon

  (Bedømt af 8 personer)
  23.01.14: Anne Ejler Højriis
  I september 2012 besluttede vi at rejse 3 uger til Californien, og at se Grand Canyon stod allerøverst på vores ønskeliste. vi undersøgte mulighederne, og fandt ud af, at selvom det alt i alt kostede ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Rejsetips indsendt af:
Ulla Marcussen
Kolding
27. maj 2010

Arizona - Grand Canyon - en ubeskrivelig oplevelse - skal simpelthen opleves.

Vi har set mange smukke steder, men dette overgår alt. Skal simpelhen opleves.

Min mand og jeg har lige været 2 uger i USA. På familiebesøg i Santa Monica, LA. Et dejligt sted tæt ved havet, med hyggelige små spisesteder. Derefter kørte vi i bil til Lake Havasu. Der har vi været før, men den engelske bro, søen m.v. er stadig et besøg hver. Derfra kørte vi til Grand Canyon, hvor vi boede i Tusayan i 3 dage.

I Tusayan ligger en IMAX-biograf, der viser en film om Grand Canyon. Kan bestemt anbefales. Tusayan ligger tæt på Grand Canyon village. Vi var på en heldags"hike" ned i dalen.
Næste dag kørte vi rundt langs kanten med shuttle busserne. Vi har set mange smukke steder, men dette overgår alt. Skal simpelhen opleves.

Derfra kørte vi til Sedona. Byen omkranset af de røde bjerge. Der var utroligt smukt, og de har også et sjovt lille bryggeri med gårdhave. Denne by vil vi vende tilbage til - bo i nogle dage.

Efter disse store oplevelser kørte vi tilbage til Santa Monica, hvor vi naturligvis også besøgte Marina del Ray og Fishermanns Village. Marinaen er nok een af verdens største lystbådehavne, og er man sejlinteresseret eller blot nyder at se på bådene og de dyr der findes der, så kan også dette sted anbefales.   

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Hoteller i Grand Canyon
Rejser til Grand Canyon
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.