Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grand Canyon

 • Grand Canyon - Road trip

  (Bedømt af 11 personer)
  29.08.15: Jim Thorup
  Dette rejsetip dækker et seks dages solo road trip Las Vegas tur-retur på ca. 1.500 kilometer, hvor et af hovedformålene var at besøge det ikoniske Monument Valley - et sted der filmisk altid har været et magisk uvirkeligt sted.
  Se hele rejsetippet
 • En rundtur til seværdigheder i Arizona

  (Bedømt af 8 personer)
  27.08.14: Jan Kronsell
  Arizona er en af de største stater i USA med sine knap 300.000 km2, og med kun 6,5 millioner indbyggere er der masser af ret øde steder, ikke mindst i Mojave og Sonora ørkenerne.
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur med landing i Grand Canyon

  (Bedømt af 8 personer)
  23.01.14: Anne Ejler Højriis
  I september 2012 besluttede vi at rejse 3 uger til Californien, og at se Grand Canyon stod allerøverst på vores ønskeliste. vi undersøgte mulighederne, og fandt ud af, at selvom det alt i alt kostede ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Grand Canyon kan opleves på mange måder
Rejsetips indsendt af:
Arne Juhl
2605 Brøndby
18. nov. 2010

Grand Canyon kan opleves på mange måder

Grand Canyon set i fugleperspektiv.

I helikopter over Grand Canyon

Er tiden knap og kan du ikke bruge op til flere dage på at vandre ned til bunden af Grand Canyon og op igen kan en flyvetur i helikopter over ganske store dele af dette fantastiske landskab absolut anbefales. Man behøver ikke at flyve i Grand Canyons fulde længde på godt 400 km. for at få et indtryk af alle de forskellige bjergformationer og ikke mindst den fantastiske farveskala som skifter uafladelig i takt med solens stråler. Man kan begynde tidligt om morgenen, evt. med en vandretur langs med kanten og efterfølgende med en helikoptertur, på den måde får et indtryk som fæstner sig på nethinden. Følg solens, eller rettere klodens gang, dagen igennem vil man opleve en farvepalet som afslutningsvis ved solens sidste stråler viser sig når solen forsvinder bag bjergene.

Kommentarer til rejsetippet om Grand Canyon

Bestilling af helikoper i Gran Canyon.

29/11 2010 Lene
Hej Karen. Min kæreste og jeg er kommet hjem fra USA for 2 uger siden, vi fløj også i helikopter over Gran Canyon. Vi boede på et Best Western hotel i Gran Canyon og på hotellet var en mand ansat til at hjælpe og guide en. Han gav os tips til hvad vi kunne se og hvor lang tid det ville tage ect. Vi købte helikopterbilletter igennem ham, derigennem fik vi også lidt rabat. Det er en anelse dyrt.. Hilsen Lene.

Helikoptertur over Grand Canyon

22/11 2010 Arne Juhl
Hej Karen! Der er mange muligheder for at komme til Grand Canyon. Du har foreslået Las Vegas som udgangspunkt, hvilket er godt, og er I selvtransporterende som vi var, er Las Vegas helt OK. Jeg tror ikke at det er nødvendigt at bestille plads, vi kørte bare ud til heli-porten, købte billetterne, ventede en kort stund, ombord og fløj den fantastiske tur. Jeg har her nogle adresser du kan bruge, just in case.Papillon Grand Canyon HelicoptersPapillon Las Vegas HelicoptersP.O. Box 455Grand Canyon, Arizona 86023Telefon 1-800-528-2418www.papillon.comRigtig god fornøjelse og hilsen Arne

bestilling af helikoptertur

21/11 2010 Karen Pedersen
Hej. Lyder som en rigtig god idé med helikoptertur over Gran Canyon. Det er også min kærestes om min mening at gøre det til næste år, når vi skal til USA. Men hvor skal man bestille, hvis man vil afsted fra Gran Canyon. Synes kun jeg har kunnet finde afgange fra Las Vegas!! Og skal turen bestilles hjemmefra. Og hvis det er tilfældet, ved du hvor lang tid i forvejen, man skal bestille. der er et halvt år til vi skal afsted. Hilsen Karen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Hoteller i Grand Canyon
Rejser til Grand Canyon
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forsikring-af-afbestilling.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.