Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grand Canyon

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Helikoptertur med landing i Grand Canyon
Rejsetips indsendt af:
Anne Ejler Højriis
Hillerød
23. jan. 2014

Helikoptertur med landing i Grand Canyon

I september 2012 besluttede vi at rejse 3 uger til Californien, og at se Grand Canyon stod allerøverst på vores ønskeliste. vi undersøgte mulighederne, og fandt ud af, at selvom det alt i alt kostede ca.
kr. 5.000 for to personer at flyve over GC i helikopter, så var det et godt alternativ til en lang køretur. Vi blev hentet i bus på hotellet i Las Vegas og blev kørt ud til Boulder City hvorfra vi skulle flyver ud til GC. Boulder City har en helt speciel historie, som vores pilot fortalte levende om. I det hele taget var vores pilot en meget dygtig guide. Og - forresten - betal nu de ekstra 50 USD det koster pr. persen at sidde på forsæderne i helikopteren. Det giver den mest fantastiske udsigt. Turen ud til GC er en meget stor oplevelse. Lake Mead, Hoover Dam og alle de øvrige seværdigheder er helt specielle. Men man skal ikke tænke så meget over, at man sidder i en lille blikæske med propel og at det er smelte-varmt ! For det ER varmt. Hele historien om GC er fantastisk og absolut værd at lytte til, og guiden fortalte mange sjove historier på vej derud. Vi landede i bunden og spiste en sandwich og drak et glas "champagne". Man skal ikke købe turen for forplejningens skyld, men det var da absolut i orden. Det er en KÆMPE oplevelse som jeg aldrig vil glemme. Den er sat ind på "minde-kontoen".
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Hoteller i Grand Canyon
Rejser til Grand Canyon
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.