Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grand Canyon

 • Grand Canyon - Road trip

  (Bedømt af 11 personer)
  29.08.15: Jim Thorup
  Dette rejsetip dækker et seks dages solo road trip Las Vegas tur-retur på ca. 1.500 kilometer, hvor et af hovedformålene var at besøge det ikoniske Monument Valley - et sted der filmisk altid har været et magisk uvirkeligt sted.
  Se hele rejsetippet
 • En rundtur til seværdigheder i Arizona

  (Bedømt af 8 personer)
  27.08.14: Jan Kronsell
  Arizona er en af de største stater i USA med sine knap 300.000 km2, og med kun 6,5 millioner indbyggere er der masser af ret øde steder, ikke mindst i Mojave og Sonora ørkenerne.
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur med landing i Grand Canyon

  (Bedømt af 8 personer)
  23.01.14: Anne Ejler Højriis
  I september 2012 besluttede vi at rejse 3 uger til Californien, og at se Grand Canyon stod allerøverst på vores ønskeliste. vi undersøgte mulighederne, og fandt ud af, at selvom det alt i alt kostede ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Rejsetips af samme forfatter

Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen
FDM travel rejsespecialist
Ruddi Andersen Telefon: 70 28 13 43

Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen

Boulder City, Nevada, USA…ca. 35 km fra Las Vegas.

Dette siger ikke mange ret meget.

Men ud over at Boulder City er den eneste by i Nevada hvor Casino og gambling er ulovligt, så er denne ”ørkenby” også hjemsted for Boulder City Airport – porten til flyvninger ud over Grand Canyon.
Grand Canyon, et must….

Grand Canyon, et must….

For mig hører er besøg i det Vestlige USA og et besøg i Grand Canyon sammen, jeg syntes det er et must at kombinerer de to ting.

Men jeg ved også af erfaring, at når feriedagene skal tælles sammen, og ruten skal lægges – så er der flere der fravælger Grand Canyon på grund af den relativt lange kørsel fra Los Angeles og/eller fra Las Vegas. Men det er der råd for, hvis man har råd til det…
Ubeskrivelig oplevelse

Ubeskrivelig oplevelse

Fra Las Vegas udgår der ture hvor man hentes på hotellet, køres ud til lufthavnen, har helikopter turen - og køres tilbage til hotellet i Las Vegas.

Det er super professionelt, med dygtige og kyndige piloter, og bedst at alt….. turen gør stop i bunden af canyon dalen !!.
Her holdes en ”champagne lunch” med medbragte picnic kurve til alle.

Alt dette opleves i en totalt ubeskrivelig kulisse, og efter turen (der i øvrigt også flyver ud over Hoover Dam) er du med garanti helt høj til aftenens oplevelser i Las Vegas…
Landing i canyon dalen

Landing i canyon dalen

Jeg har prøvet at flyve helikopter hen over ”The Twelve Apostle” på Great Ocean Road mellem Melbourne og Adelaide i Australien - og i New York, over Manhattans skyline og Frihedsgudinden.

Men jeg må sige, at stå nede i selve Grand Canyon dalen og betragte det storslåede og til tider vanvittige sceneri der udspiller sig ”lige foran dig” –det er en kæmpe oplevelse jeg aldrig vil glemme…..
Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen

Aktiviteter
Helikopterflyvning

Kommentarer til rejsetippet om Grand Canyon

Pris...

24/01 2014 Anne Ejler Højriis
"Last minute" ligger jo ligesom i navnet. Man kan sikkert godt få turen noget billigere hvis man venter til sidste øjeblik, men hvis man booker via nettet i god inden, så koster det ca. kr. 4.000 (for to personer) + evt. pris for at sidde på forsæder(ne).

Hvor finder man priser til 99 USD

25/11 2013 Gitte
Har søgt og søgt på samtlige links og finder intet i nærheden af den pris du nævner Morten Christensen, vil du sende et link herinde med den pris:)

Ja, det skal opleves

06/06 2013 Morten Christensen
Hej Ruddi
Jeg er helt enig i at er man på de kanter så SKAL Grand Canyon opleves og er tiden knap, så er en helikoptertur lige sagen.
Vil dog godt tilføje, at man ikke skal booke i forvejen, da det næsten alt tid er muligt at få et "Last minute offer" og så koster hele tures kun 99 USD.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ruddi Andersens profilside

Læs mere om rejser til Grand Canyon

Hoteller i Grand Canyon
Rejser til Grand Canyon
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovenien/ljubljana/fantastisk-lille-slovenien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.