Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

  • Udflugt fra Darwin

    (Bedømt af 4 personer)
    18.12.08: Fam. Nielsen
    Litchfield National Park ligger kun ca.1½ times kørsel fra Darwin. Parken er let at overskue, og på 2 dage har man set det meste.
    Læs hele rejsetippet
Hawaii
Rejsetips indsendt af:
Fam. Nielsen
Kirke Såby
14. sept. 2009

Hawaii - Oahu på egen hånd

Der er mange turist atraktioner på Oahu, men vi valgte at springe de fleste over, og opleve naturen og folket i stedet for - det kan anbefales.
Honolulu og rundt om øen.

Honolulu og rundt om øen.

Gå en tur gennem hovedgaden i Honolulu og en tur langs med Waikiki beach. Kig på vinduerne i alle de dyre butikker så som Gucci, Rolex, og Louis Vuitton, og nyd alle de tykke, rige amerikaner i deres nyindkøbte hawaiiskjorter, de er helt klart en del oplevelsen.

Når det er klaret, så lej en bil og kør en tur langs med kysten rundt om Oahu. Der er ikke noget som sådan at planlægge, bare husk badetøjet for der er mange skønne strande, som er langt minder befærdet og meget flottere end Waikiki beach, og husk at nyde en lille oplevelse af gangen, de venter rundt om det næste klippefremspring. På turen rundt møder du også det ”rigtige” Hawaii, ananas marker, stejle grønne bjerge, og ikke mindst de lokale hawaiianer, som er stolte af deres stat, og som meget gerne vil fortælle om dem selv, deres kultur og deres ø. Hawaiianerne sætter en stor ære i at holde fast ved de gamle traditioner, og man fornemmer at de (på en pæn måde) gerne vil belære os turister lidt om livets værdier.
USS Arizona Memorial
USS Arizona Memorial

Pearl Harbor skal ses!

Det er amerikansk turist industri når det er bedst (eller værst). D. 7 december 1941 er en sort dag i amerikansk historie, den morgen bombede Japanerne Pearl Harbor og ca.2.388 amerikaner mister livet.
USS Arizona memorial er et 56 meter langt monument man sejles ud til, det er bygget hen over vraget af krigsskibet USS Arizona, som led det største tab da 1.177 besætningsmedlemmer mister livet da hun blev bombet.
Det lykkes for amerikanerne at formidle denne tragedie på en lærerig og følelsesmæssig måde, og man ender med at føle dybt med alle dem der mistede livet på denne forfærdelige dag og deres pårørende.
Vraget af Arizona kan stadig tydeligt ses gennem det klare turkisblå vand.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/syrien/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.