Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Hawaii

Hawaii er stedet, hvor du kan dase på kridhvide sandstrande, tage en dukkert i det lune dybblå hav og bare nyde livet. Du kan tage på opdagelse i en mangfoldig natur med frodige regnskove, fascinerende aktive vulkaner med damp, røg og flydende lava.

Drømmer du om at rejse til Hawaii? Vores USA-specialister har hjulpet mange til Hawaii og fået deres drømme til at gå i opfyldelse. 
Her kan du læse nogle af deres rejsetips fra Hawaii.

Aloha til Hawaii og oplevelser i verdensklasse

Besøg Hawaii hele året

Hawaii har et fantastisk klima - hele året

Hawaii handler naturligvis om at nyde det fantastiske klima, der gør øerne til det perfekte rejsemål hele året rundt. Mens Oahu er hovedøen med hovedstaden Honolulu, søger en meget stor del af de besøgende videre til bl.a. Maui, der får besøg af mere end en million turister om året.

Men der er flere andre alternativer som den lækre ø Kauai - eller den unikke nationalpark Hawai’i Volcanos National Park - der såmænd ligger på Hawaii, der målt i areal er den største ø i gruppen - og som altså overordnet har givet navn til ferieparadiset, der i runde tal ligger 3.800 kilometer fra det amerikanske fastland.

Pearl Harbor på Oahu - et must
Når det gælder historie og kultur, så er Pearl Harbor et must - flådestationen, som japanerne angreb den 7. december 1941 - et angreb, som var den direkte anledning til, at amerikanerne gik ind i 2. verdenskrig.
Rejser til Hawaii med aktiviteter

Rejser til Hawaii kan være sprængfyldt med aktiviteter - og romantik

Størst mulig fleksibilitet og mobilitet får du med en lejebil. Læs mere om biludlejning på Hawaii.

Aktiviteter på øerne er der masser af. Du kan selv tage på eventyr eller udvælge nogle udflugter, hvor alt er arrangeret. Noget af det vildeste, er en helikoptertur over Hawaii Big Island, en guidet udflugt til toppen af vulkaner eller på hvalsafari.

Hawaii er jo indbegrebet af et tropeparadis. Perfekt hvis du fx skal på bryllupsferie og sige ”JA” til din ”eneste ene. Rammerne er perfekte.

Kombiner drømmerejsen - Hawaii og Californien
Hawaii kan sagtens stå alene på en daseferie. Men når I nu er rejst hele vejen om på den anden side af kloden, kan I lige så godt kombinere Hawaii med fx lidt storbyferie i San Francisco eller Los Angeles - eller måske tage 14 dage og få nogle af USA’s fantastiske nationalparker med også.


 

Vidste du...

Obamas Hawaii

Præsident Barack Obama er født på Hawaii - mere præcist i Honolulu. Obama voksede op på Oahu, men rejste derfra med sin mor, da han var 6 år. Som 10-årig vendte han tilbage til Hawaii og boede hos sine bedsteforældre, mens han gik i skole på Punahou School i Makiki, bare 10 min. fra Waikiki.

I sin fritid bodysurfede han fra Sandy Beach, der ligger på den østlige spids af Oahu, og så tjente han sine første penge i Baskin-Robbins Ice Cream på South King Street - hvor den også ligger i dag. Ingen tvivl om at Hawaii har betydet meget for Obama og fortsat gør. Han har ved en given lejlighed udtalt: “What’s best in me, and what’s best in my message, is consistent with the tradition of Hawaii.”

Start nu! Bestil din rejse til Hawaii hos vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Læs mere om rejser til Hawaii


Billeje på Hawaii
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.