Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kailua Kona

Konakysten ligger på øen Hawaiis vestkyst, hvor Mauna Loa og Hualalais skråninger når havet. Det er et område med endeløse lavamarker og gyldne solnedgange. Det klare vand er perfekt til dykning, snorkling og dybhavsfiskeri. Midt på Konakysten ligger den charmerende ferieby Kailua. Da der er to andre byer i øgruppen Hawaii, som hedder Kailua, kaldes Kailua på øen Hawaii ofte Kailua-Kona for at undgå for megen forvirring.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Historiske Kailua-Kona

Den lille by Kailua har flere historiske seværdigheder, som er værd at lægge vejen forbi. Fx Kong Kamehamehas tempel, som er en stråtækt struktur på en klippe. Kirken Mokuaikaua var den første kristne kirke på Hawaii og Hulihee Palace var sommerpalads for Hawaiis royale familie.
Gå på marked

Gå på marked

Konas lokale marked er en mere sjov og autentisk shoppingoplevelse end de lokale supermarkeder. På markedet kan I se på lokale råvarer og blomster og købe håndlavede gaver, saltede macademianødder og lækker Konakaffe.
En helikoptertur

En helikoptertur

Fra Kona kan I komme på helikoptertur over vulkanerne Mauna Kea, Mauna Loa og Kilauea og se lavaen, der flyder ned over bjergsiderne.

Havn

Havn
Skibene kaster anker ud for centrum og gæsterne sejles herefter i de mindre tenderbåde ind til Kailua. Hvis I vil shoppe, kan I hoppe på shuttlebusserne, der kører i pendulfart mellem centrum og forretningerne.

Klima

Kailua-Kona har varmt vejr hele året, og temperaturen ligger nogenlunde konstant på mellem ca. 21-30 grader med meget små sæsonmæssige udsving. Kailua-Kona-området har et unikt mikroklima for Hawaii på grund af sin beliggenhed i læ af tre store vulkanske bjerge (Hualalai, Mauna Kea og Mauna Loa). Mens det meste af Hawaii har mest regn om vinteren, så er Konas tørre sæson generelt fra november til marts, mens regntiden løber fra april til oktober.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/krydstogt/rederier/royal-caribbean/navigator-of-the-seas/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.