Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hawaii

 • Fantastisk rundrejse i USA!

  09.01.14: Pia
  I oktober 2013 var min mand og jeg på rundrejse i USA! Vi startede med 5 dage i New York, den fedeste by i verden! Det er et rigtig godt tidspunkt at rejse til NY pga vejret, der stadig byder på varme (omkring 22 grader) NY er stedet hvor der skal shoppes igennem og alle de fantastiske bygninger skal opleves! Vi tog toget til og fra lufthavnen, det er utrolig let og vi sparede omkring 60 $, det er en fantastisk tur hvor man rigtig kan følge med i hvordan man nærmer sig Manhatten og Freedom Tower!
  Efter NY gik turen til Honolulu hvor vi havde 2 overnatninger! Oahu (Honolulu) er utrolig smuk, men også turistet.
  Se hele rejsetippet
 • Hawaii - på tre meget forskellige øer!

  (Bedømt af 7 personer)
  07.05.13: Ole Thomsen
  Efter nogle lange flyveture, landede vi endelig i Honolulu hvor vi gik tidligt i seng.
  Næste dag havde vi "fri" så vi kørte lidt rundt med de gratis busser og slappede ellers bare af.
  Se hele rejsetippet
 • Hawaii - mit paradis

  (Bedømt af 4 personer)
  19.03.13: carsten andreasen
  Vi har været 3 gange til Hawaii og besøgt de fleste af øerne bl.a Oahu , Kauai, Maui og Big Island og hvis det var op til mig flyttede vi derud permanent.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hawaii

Hawaii - En verden i psykedeliske farver
Rejsetips indsendt af:
Hanne Munch
København
25. maj 2011

Hawaii - En verden i psykedeliske farver

Brad Pitt, Jennifer Aniston, Paris Hilton og Angelina Jolie. Maui er stjernes foretrukne ferieø.
Muligvis er det fordi stjerner bare ligner helt almindelige mennesker, når de er iført badetøj og solbriller, at vi ikke får øje på så meget som en enkelt celebrity.
Men det er nu ingen hindring, for at få nogle fantastiske dage på øen, hvor alt synes at være skabt i psykedeliske farver.
Vi har lejet en gammel jagthytte i kølige Kula, og den ligner noget, der er taget ud af en Harry Potter film med de rå bjælker og den store rustikke pejs. Her er stadig fredeligt i en grad, så værtinden mener, at der er fuldstændig ligegyldigt, at låsen på døren ikke virker, for her kommer alligevel aldrig nogen forbi.

Fra vores base midt på øen, er der en halv times kørsel til fantastiske strande. Familiens teenager, der har udviklet et særligt forhold til sit surfboard, foretrækker den sydvestlige strand Big Beach, der er en af øens absolut bedste, hvis man er til store, bløde bølger. De nordvestlige strande, byder på snorkling. Det gælder for eksempel strandene nord for Lahaina, hvor der er masser af tropiske fisk kun få meter ude.

Når strandlivet efter et par dage bliver kedeligt, er det tid til at tage den klassiske tur fra Kahului til Hana. ”The Road to Hana” er en af verdens smukkeste ruter – en tur ad en smal, knap 85 kilometer lang bjergvej i et frodigt og tæt bevokset område, hvor vandfaldene buldrer om kap. Ruten er måske er den mest gennemfotograferede og beskrevne i verden, og af samme grund kan man sagtens få en hel dag til at gå med at køre turen, der tager to timer i bil uden stop. Men spar på lysten til at stige ud ad bilen til I har kørt cirka halvdelen turen – de udsigtspunkter, der er beskrevet i starten af ruten måler sig slet ikke med det, der kommer senere.

Husk også at køre fra vejen, hvor der er afvisning til Blue Pool, som er et enormt vandfald, hvor det er muligt at bade. Vejen dertil er smal, bakket, støvet og fyldt med hjemmelavede skilte, der fortæller, at vejen er privat og at parkering koster penge. Ignorér plattenslagernes forsøg på at tjene penge på et naturfænomen, som både er offentligt og fantastisk.

Intet er bedre end et måltid i den fri natur. Madpakken, som I skal have med på The Road to Hana, skal købes i en af de mange små delikatessebutikker på hovedgaden i Paia, der er den sidste større by før Hana. Vi købte lækre sandwichs hos the Hana Bay Juice Compagni, masser af iskoldt vand og nød frokosten ved Blue Pool.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hawaii

Resorts på Hawaii
Rejser til Hawaii
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/madrid/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.