Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hawaii

 • Fantastisk rundrejse i USA!

  09.01.14: Pia
  I oktober 2013 var min mand og jeg på rundrejse i USA! Vi startede med 5 dage i New York, den fedeste by i verden! Det er et rigtig godt tidspunkt at rejse til NY pga vejret, der stadig byder på varme (omkring 22 grader) NY er stedet hvor der skal shoppes igennem og alle de fantastiske bygninger skal opleves! Vi tog toget til og fra lufthavnen, det er utrolig let og vi sparede omkring 60 $, det er en fantastisk tur hvor man rigtig kan følge med i hvordan man nærmer sig Manhatten og Freedom Tower!
  Efter NY gik turen til Honolulu hvor vi havde 2 overnatninger! Oahu (Honolulu) er utrolig smuk, men også turistet.
  Se hele rejsetippet
 • Hawaii - på tre meget forskellige øer!

  (Bedømt af 7 personer)
  07.05.13: Ole Thomsen
  Efter nogle lange flyveture, landede vi endelig i Honolulu hvor vi gik tidligt i seng.
  Næste dag havde vi "fri" så vi kørte lidt rundt med de gratis busser og slappede ellers bare af.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn privat strand - Lanikai Beach

  (Bedømt af 1 person)
  01.11.12: Anette Pedersen
  Lanikai er en lille perle på Oahu, og absolut ingen turister. Det ligger i forbindelse med byen Kailua. Man skal ud forbi Kailua beach park, og videre ud til et beboet område hvor der er små stier der fører ned til stranden.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hawaii

Hawaii - mit paradis
Rejsetips indsendt af:
carsten andreasen
aalborg
19. marts 2013

Hawaii - mit paradis

Vi har været 3 gange til Hawaii og besøgt de fleste af øerne bl.a Oahu , Kauai, Maui og Big Island og hvis det var op til mig flyttede vi derud permanent.
Hver ø har sine specielle islæt og sædværdiheder.
Det som jeg syntes er noget helt specielt er de dufte der møder en fra blomster og vækster og især fra polymera træerne med deres smukke blomster. Også alle de fugle jungle lyde ligesom i en gammel Tarzan film.

Der er rigtig mange fine badestrande og vandet er ca.24- 28 gr. året rundt, og når man ser ned under vandet åbner der sig en verden af farvestrålende fisk- som om der blev set ind i et akvarie med tropefisk. Et must for snorkling og dykning. Man skal være meget uheldig hvis delfiner i stor flok ikke springer forbi og i vandkanten kan ses store rokker der svømmer langs vandkanten . Ligeledes talrige kæmpestore havskildpadder der dovner og tumler rundt. Om vinteren dvs fra dec til april opleves pukkelhvaler i hobetal. Jo man er ikke i tvivl om at man er langt væk hjemmefra. Et andet helt unikt fænomen, som kan ses fra alle øerne, er de smukke og romantiske solnedgange i helt fantastiske farver.

Det er svært at fremhæve noget frem for noget andet, men jeg kan kun sige at Hawaii skal opleves og der findes et begreb som jeg er blevet ramt af og som siger mere end ord : the Aloha spirit- og den kan være meget farlig og meget afhængighedsskabende
Vi mangler heldigvis at besøge Molokai ,men alle øerne kan anbefales at se fl. gange da det er umuligt at nå det hele ved et besøg.
solnedgang Oahu
solnedgang Oahu

Det kan varmt anbefales at besøge hjemmesiden
http://www.gohawaii.com
maui
maui

en indfødt
en indfødt

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hawaii

Resorts på Hawaii
Rejser til Hawaii
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.