Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Lânai

Der hviler en ro over den mindste af Hawaiis øer, Lanai. Du vil ikke finde et lyskryds på hele øen og trods den korte afstand til Maui, så føles det som du er en verden væk. Ud over roen er det naturen, der er trækplasteret. Tag en dukkert i Hulope bugten med det dybblå vand. Tag et slag golf på en af golfbanerne. Hop på i en 4-hjuletrækker, kør på mountainbike eller bind vandrestøvlerne og tag på eventyr.

- så fredfyldt

Solnedgang over Lânai

Værd at opleve på Lânai

  • Munro-ruten - flot rute på ca. 20 km, der starter fra Lanai by. Du kommer til flere udsigtspunkter, ikke mindst Lânais højeste punkt, Lanaihale, hvor du kan se de fleste af Hawaii øerne. Du kan vælge at vandre, køre mountainbike eller med 4-hjulstrækker. 
     
  • På hest gennem Lânaisnatur og kulturelle landskab med en erfaren guide. 
     
  • Keahiakawelo (Gudernes have) - du vil opleve et usædvanligt sted uden nogen form for vegetation eller fugleliv. Det er et goldt område med gamle klipper og små stendynger, der er fortryllende ved tusmørke. 
     
  • Lânais strande - her finder du strande, der sjældent er tætpakket. Kaiolohai (Shipwreck Beach) på den nordlige del af Lânai er helt speciel. Der har du fx udsigt til et gammelt skibsvrag fra 2. verdenskrig.

Start nu! Bestil din rejse til Hawaii hos vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/fdm-travel-club-regler/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.