Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Krydstogt til Lahaina

Det hawaiianske udtryk "Maui No Ka Oi" betyder "Maui er bare bedst”. Og I vil være helt enige efter et besøg på øen. Udforsk den gamle hvalfangerby Lahaina og de nærliggende West Maui Mountains. I kan også tage på tur til Haleakala National Park og dens mere end 3.000 m høje vulkankrater eller hoppe en tur i bølgen blå og snorkle ud fra smaragdøen Lanai. Her er uberørte koralrev og et farvestrålende liv under havoverfladen.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Vejen til Hana

Den smalle, snoede vej med næsten 50 etsporede broer er hugget ud i den frodige regnskov. Vejen byder på betagende vandfald, lavaklipper og sandstrande. Hold øje med vandfaldet ved Pua'a Ka'a State Wayside Park, den sorte sandstrand og lavarøret ved Wai'anapanapa State Park og bassinerne ved Ohe'o Gulch Pools.
Haleakala National Park

Haleakala National Park

Haleakala-kraterets månelandskab ligger ca. to timers kørsel fra kysten. Det er forbløffende, så mange forskellige økosystemer der ligger på vej op til besøgscenteret i 2.970 m højde. De fleste besøger udsigtspunktet Puu Ulaula Overlook ved vulkanens top, men tjek vejrforholdene før I overhovedet begiver jer derop eller tag med på en arrangeret tur.

Der kan være kraftig regn og vind på toppen og endda sne, så husk at tage en jakke med. Fra udsigtspunktet er der på klare dage panoramaudsigt over dalen nedenfor og øerne Big Island (Hawaii), Kahoolawe, Lanai, Molokai og nogle gange endda, på meget klare dage, Oahu.
Hvalsafari

Hvalsafari

Selvom pukkelhvaler holder til i Alaska i løbet af sommeren, så tilbringer de november til midten af maj ved Maui. De majestætiske væsener er tæt ved kysten, så I kan holde hvalsafari fra land eller på vandet.

De gråsorte hvaler har ofte forskellige hvide aftegninger der gør, at det trænede øje kan skelne dem fra hinanden.

Havn

Havn
Skibet kaster anker ud for Mauis kyst på øens vestside. Herfra sejles gæsterne ind til Lahaina i de mindre tenderbåde.

Klima

Temperaturen på Maui svinger fra ca. 25-30 grader. Det skyldes, at Hawaii ligger tæt ved ækvator og at det omkringliggende hav køler øgruppen ned hen over sommeren. Vær dog opmærksom på, at det kan være væsentligt køligere, hvis man besøger de vulkanske bjergområder på øen.
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/malmoe/clarion-collection-hotel-temperance.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.