Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Lahaina

Maui er uberørte koralrev og et farvestrålende liv under havoverfladen.

De største seværdigheder

Haleakala National Park

Haleakala National Park

Haleakala-kraterets månelandskab ligger ca. to timers kørsel fra kysten. Det er forbløffende, så mange forskellige økosystemer der ligger på vej op til besøgscenteret i 2.970 m højde. De fleste besøger udsigtspunktet Puu Ulaula Overlook ved vulkanens top, men tjek vejrforholdene før I overhovedet begiver jer derop eller tag med på en arrangeret tur.

Der kan være kraftig regn og vind på toppen og endda sne, så husk at tage en jakke med. Fra udsigtspunktet er der på klare dage panoramaudsigt over dalen nedenfor og øerne Big Island (Hawaii), Kahoolawe, Lanai, Molokai og nogle gange endda, på meget klare dage, Oahu.
Hvalsafari

Hvalsafari

Selvom pukkelhvaler holder til i Alaska i løbet af sommeren, så tilbringer de november til midten af maj ved Maui. De majestætiske væsener er tæt ved kysten, så I kan holde hvalsafari fra land eller på vandet.

De gråsorte hvaler har ofte forskellige hvide aftegninger der gør, at det trænede øje kan skelne dem fra hinanden.

Havn

Havn
Skibet kaster anker ud for Mauis kyst på øens vestside. Herfra sejles gæsterne ind til Lahaina i de mindre tenderbåde.

Klima

Temperaturen på Maui svinger fra ca. 25-30 grader. Det skyldes, at Hawaii ligger tæt ved ækvator og at det omkringliggende hav køler øgruppen ned hen over sommeren. Vær dog opmærksom på, at det kan være væsentligt køligere, hvis man besøger de vulkanske bjergområder på øen.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/brisbane/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.