Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Oahu

Her finder du Hawaii øernes hovedstad, Honolulu. Bare navnet klinger og får en til at drømme sig væk. Honolulu kom for alvor på verdenskortet i 1973, da Elvis holdt datidens dyreste koncert, Aloha from Hawaii, der blev satellittransmitteret til hele verden. Honolulu er et miks af super moderne skyskrabere, gamle missionshuse og mange andre stilarter. Det er med til at gøre den så unik sammen med de mange folkeslag. Se stort kort over Oahu

– Hawaiis samlingssted

Besøg Pearl Harbour

Pearl Harbour

Kendt over hele verden efter den skæbnesvangre dag d. 7. dec. 1941, da japanerne angreb flådestationen. I dag er det en mindepark, der er besøgt af rejsende fra USA og hele verden. Omdrejningspunktet er U.S.S. Arizona Memorial. Det er et område med en vigtig historie at fortælle og meget følelsesladet. Læs mere om Pearl Harbour her

 

Waikiki - surfing surfing

Waikiki – hvor surfing bølgen startede og lever i bedste velgående. Waikiki er da også specielt kendt for sine lækre strande og blevet Oahus populæreste område med pragtfulde hoteller og resorts, der alle ligger tæt på stranden.
Polynesisk Kultur Center – masser af aktiviteter ogunderholdning med sange

Værd at opleve/aktiviteter

  • Nuuanu Pali udsigtspunktet – Kør via Pali hovedvejen til udsigtspunktet, der er Ohaus flotteste. Sæt god tid af, for der er masser af seværdigheder langs hovedvejen.
     
  • Polynesisk Kultur Center – masser af aktiviteter, underholdning med sang, dans, lokale specialiteter, kanoture, og chancen for at lære en masse om den polynesiske kultur. 
     
  • Besøg Kualoa Ranch, hvor mange velkendte filmscener er blevet optaget. Bl.a. Jurassic Park, Godzilla og Mighty Joe Young.
     
  • Sig ”Ja” – til den eneste ene: I har talrige muligheder for en bryllupsrejse til Ohau, hvor I kan sige ”Ja” på en af de eksotiske strande. Waikiki stranden er en af de populæreste.

Bestille din rejse til Oahu hos vores USA-specialister på 70 11 60 11

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.