Turprogram i kort udgave

Prisen på rundrejsen inkluderer

  • 4 nætters hotelophold
  • Lokale skatter
  • Personlig rejsehåndbog på dansk


Prisen ikluderer ikke
 

  • Flybillet
  • Billeje

Hos os får I jeres helt personlige rejsehåndbog

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Highway 1

5 dages kør-selv-rundrejse ad Highway 1

Turen fra San Francisco til Los Angeles på Highway 1 i Californien er en af verdens smukkeste kyststrækninger, så giv jer god tid og nyd udsigten.

I øjeblikket er det ikke muligt at køre hele strækningen ad Highway 1, da der foregår broarbejde på Pfeiffer Canyon Bridge. Det forventes at vare frem til efteråret 2017.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 438 USD

pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter.

Highway 1

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1: San Francisco
Dag 2: San Francisco – Monterey (190 km)
Dag 3: Monterey – San Simeon (155 km)
Dag 4: San Simeon - Santa Barbara (225 km)
Dag 5: Santa Barbara - Los Angeles (155 km)
Dag 1
Dag 1

San Francisco

Dagen er til fri disposition i San Francisco, og der venter jer masser af oplevelser. Gå fx en gåtur langs den verdensberømte Fisherman’s Wharf med dens mange restauranter, og hvor I kan nyde udsigten over Golden Gate Bridge. Når I har fået
nok af løjerne på Fisherman’s Wharf, så snup den kabeltrukne sporvogn op gennem San Franciscos stejle gader.

Når I kommer til endestationen tæt ved Union Square, er I midt i San Francisco, og derfra er der ikke langt til San Franciscos berømte Chinatown, hvor I kan købe alle mulige souvenirs og kinesiske specialiteter. Snup fx jeres frokost eller aftensmad på en af restauranterne i Chinatown. Andre muligheder i San Francisco er en tur til fængelsøen Alcatraz eller en sejltur rundt om Alcatraz med tilhørende middag om bord.
Dag 2
Dag 2

San Francisco – Monterey (190 km)

Nu går turen så af sted sydover fra San Francisco, og I kan roligt spænde sikkerhedsbæltet og gøre klar til at nyde udsigten, for allerede på første dag er der masser af udsigt over Stillehavet. Undervejs bør I tage et stop i Santa Cruz, en hyggelig kystby med en stor, gammel boardwalk ved stranden med tilhørende forlystelsespark. Prøv fx en tur i den gamle trærutsjebane The Big Dipper.

I Monterey skal I naturligvis opleve den berømte Cannery Row med de gamle sardinfabrikker, kendt fra John Steinbecks romaner. Her finder I også et af USA’s bedste akvarier, Monterey Bay Aquarium, med fisk fra Stillehavet ud for Monterey. Slut evt. dagen af med en tur langs 17 Mile Drive i den sydlige ende af byen, millionærernes paradis, hvor nogle af verdens dyreste golfbaner og villaer ligger. Vejen lukkes ved solnedgang, og der skal betales entre, men turen er alle pengene værd.
Dag 3
Dag 3

Monterey – San Simeon (155 km)

Stå tidligt op, for i dag skal I ud på en af verdens smukkeste køreture, så hav god tid til at nyde oplevelserne. Start dagen med et smut rundt om den charmerende by Carmel, lige syd for Monterey. Her var Clint Eastwood borgmester i slutningen af 80’erne, og byen er på mange måder som hentet ud af en film med sin charmerende strand, hvor områdets velhavere lufter hund eller tager et morgenbad i Stillehavet.

Lige syd for Carmel begynder klippekysten at skyde i vejret, og nu kører I langs de stejle klippesider på kanten af Stillehavet med en fantastisk udsigt. Det ene udsigtspunkt afløser det andet, mens vejen følger klippekystens kurver ned til Big Sur. Længere mod syd flader landskabet ud igen, og så dukker Hearst Castle op, avismillionæren William Randolph Hearsts sommerslot bygget i middelhavsstil, som I bør afsætte mindst tre timer til. Fra Hearst Castle kører I igen ud til kysten, hvor I overnatter i San Simeon.

I øjeblikket er det ikke muligt at køre ad Highway 1 på strækningen Palo Colorado (15 miles nord for Big Sur) til Ragged Point (21 miles nord for San Semion). Der foregår broarbejde på Pfeiffer Canyon Bridge, og det forventes at vare frem til efteråret 2017. Alternative rute er Highway 101, der går længere inde i landet.
Dag 4
Dag 4

San Simeon - Santa Barbara (225 km)

Fra San Simeon går turen videre sydpå forbi hyggelige kystbyer som Cambria og Morro, alt imens I kommer gennem Californiens store frugtplantager med rig mulighed for at købe frisk frugt og grønt fra boderne langs vejen. Tag evt. en afstikker fra kysten og kør forbi Solvang, den danske koloni i Californien, der blev grundlagt i 1911. Byen er helt sin egen med bindingsværkshuse, storke på taget og en model af Rundetårn. Det lyder meget amerikansk, men Solvang er faktisk et stykke danmarkshistorie, der bl.a. fortælles på det danske museum i byen, Elverhøj Museum.

Er I til vin, så besøg nogle af vingårdene i den nærliggende Santa Ynez Valley, hvor fx Sunstone Winery ligger i de smukkeste omgivelser og tilbyder vinsmagning af de lokale produkter. Fra Solvang kører I tilbage til kysten, hvor I ender i Santa Barbara, en af Californiens mest mondæne kystbyer med en fantastisk strandpromenade, masser af spændende butikker – og ikke mindst Santa Barbara Mission, en af de smukkeste og mest velbevarede gamle spanske missionsstationer i Californien.
Dag 5
Dag 5

Santa Barbara - Los Angeles (155 km)

Den sidste dag kan både anvendes til shopping i det imponerende Camarillo Premium Outlets på vejen til Los Angeles og på oplevelser i Los Angeles, fx Santa Monica og Venice Beach, der alle nærmest ligger
lige på vejen, når I kommer fra Santa Barbara.

Afhængig af jeres rejseplan kan I også overveje en tur i Universal Studios, en af Californiens bedste film-forlystelsesparker, hvor I kommer helt tæt på Hollywood. Turen kan også gå forbi seværdigheder som Hollywood Boulevard, Rodeo Drive og Beverly Hills, men da Los Angeles er enorm og har masser af seværdigheder, så overvej at tage et par ekstra dage. Så I har bedre tid til at nyde filmbyen.
VIDSTE DU...

Solvangs historie går tilbage til 1911, hvor danske udvandrere købte 3.600 ha jord i Santa Inez-dalen for at etablere et lille stykke Danmark i Californien. Dengang symboliseredes danskheden i den danske skole Atterdag College, men siden da er Solvang blevet et ”Denmark - the American way” med bager Mortensen og hans ”Danish” wienerbrød, ”sladerbaenken” med tilhørende skilderhus samt naturligvis stråtag og mølle. Solvang er absolut et besøg værd på vejen ned af Highway 1 og man må imponeres over, hvordan lokale indbyggere, både med og uden dansk baggrund, arbejder målrettet på at fastholde dette danske stykke kulturhistorie.

Start nu! Det er let at bestille Highway 1


5 dages kør-selv-rundrejse ad Highway 1
Fra 438 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter.

Rejseperiode:
1. april - 31. oktober 2017

Standard, fra 438 USD
pr. person i dobbeltværelse

Superior, fra 789 USD
pr. person i dobbeltværelse

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Varighed:
5 dage/4 nætter

Længde:
725 km

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.