Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Highway 1

Læs mere om rejser til Highway 1

"Highway 1" er bare WAUW!
Rejsetips indsendt af:
Louise Nyborg
Aalborg
30. maj 2013

"Highway 1" er bare WAUW!

Vi kørte fra Monterey til Pismo Beach ad den alternative rute, som snor sig langs Stillehavskysten. Der kom ”wauw” fra alle i bilen, ved det første glimt af Stillehavet.
Mixet af de forrevne klipper, bølgerne som slår op mod klippeskærene, omgivet af havets tyrkise og mørkeblå farve er ren magi.

Jeg vil med glæde køre turen igen! Der er godt 230 km og det tager ca. 5 timer eller mere, afhængig af hvor mange stop der laves undervejs. Mit bedste råd – tag jer god tid og nyd turen.
"Highway 1" er bare WAUW!

Vi stoppede hos Big Sur River Inn (ca. 45 min fra Monterey). Her kan der købes forsyninger til bil, motorhome eller spises frokost.
Stedet har sjovt nok placeret havestole ude i
floden – der skulle jeg lige ud. Vandet er ret koldt i april måned – men sjovt var det. Big sur River er en del af ”Big Sur området”. Her er rigtig gode hiking muligheder i et område med varieret og betagende natur.
"Highway 1" er bare WAUW!

Elefantsæler ved Hearst Castle

Elefantsæler ved Hearst Castle

Ganske tæt ved Hearst Castle, Point Piedras Blancas syv mil nord for San Simeon, slapper elefantsælerne af – faktisk en hel koloni. De ligger tættere end turister på en strand på Gran Canaria i højsæson. Jeg vil godt advare om at de lugter (sælerne – ikke turisterne) Det er sjovt at at bruge 5 minutter på sælerne på vej mod Pismo Beach eller som ekstra krydderi på besøg ved Hearst Castle.

Ventiana Grill Pismo Beach - you want a doggy bag Mam?

Er et spørgsmål man ofte bliver stillet på americanske restauranter. I Pismo Beach ligger ”Ventiana Grill” super beliggenhed direkte ud til vandet og gå afstand fra Sea Crest Resort Pismo Beach.
De laver god mad til rimelige penge og ikke mindst store portioner. Overvej om der er behov for 2 -3 retter. Jeg bestilte en rejecocktail (meget velsmagende) som kunne gå for at være hovedret og bagefter en ”Burrito”. Det er den største Burito jeg nogensinde har set. Her til kommer så det relevante spørgsmål til når man ikke har en jordisk chanche for at spise op:” You want a doggy bag Mam”
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Highway 1

Highway 1
Rejser til Highway 1
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/kina-paa-egen-haand-med-guide.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.