Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Highway 1

Læs mere om rejser til Highway 1

Rejsetips af samme forfatter

Highway 1 – Fra San Francisco til San Diego

Fødderne er sat på Amerikansk jord, nu venter der oplevelser på stribe!
Toppen af, pedalen i bund og der ud af!
Toppen af, pedalen i bund og der ud af!

Billeje – Convertible, hvad ellers?

Første stop var biludlejningsselskabet, forventningerne var høje for nu skulle drengedrømmen leves ud – Fors Mustang Convertible! FED fornemmelse bare at jokke pedalen i bund og mærke vinden i håret – Det skal prøves! Der en enkelt lille detalje, bagagepladsen er MEGET minimal og bagsædet er ikke brugbart ikke engang som siddeplads for børn. Prisen til gengæld er ikke skræmmende, den er selvfølgelig lidt højere end en almindelig bil, men det er ALLE pengene værd.
Tak for mad og god udsigt :-)
Tak for mad og god udsigt :-)

Uden mad og drikke…

Vi satte kursen mod havet og High Way 1. Men uden mad og drikke… Hvorfor vi gjorde stop i et Mall for at købe det mest nødvendige, heriblandt en af de store flamingo kasser, som fungerer som køletaske – den skulle fungere som køleskab de næste uger. Tricket er poser med lynlås og isterninger – Så holder mad- og drikkevarer sig koldt, selv gennem Mojave ørkenen og frokosten kan nydes netop der hvor man har lyst og der hvor udsigten er bedst!
Flystyrt i Universial Studios
Flystyrt i Universial Studios

Universal Studios som VIP gæst

Alle med bare en lille filminteresse bør bruge en dag i Universal Studio – Vil man opleve det på første parket og få alle detaljerne med, vil jeg helt klart anbefale en VIP tour. Jeg var skeptisk fra starten – synes det var lidt dyrt, men blev overtalt og har bestemt ikke fortrudt det efterfølgende.
Dagen startede med en varm modtagelse af vores guide i VIP loungen. Turen gik efterfølgende ”behind the scene”, hvor vi så hvordan de store film bliver optaget, hvordan scener bygges op, det store lager med rekvisitter, lageret er stort som 4 Bilka varehuse sat oven på hinanden, med ALT hvad hjertet kan begære - telefoner fra flere årtier, skeletter, lysekroner, lygtepæle og guldsmykker, for bare at nævne nogle af dem. På en god dag er der chance for at spotte en af de store skuespillere…
Turen fortsatte gennem små opsætninger med klip fra nogle af de mest kendte Universal Studios film. Vi kørte gennem Wisteria Lane, så et lille udsnit af Jurassic park, ”hilste” på morderen fra filmen Psysco oplevede jordskælv og et nedstyrtet fly, for bare at nævne noget af det…
Sidst men ikke mindst giver VIP turen hurtig adgang til de mange Shows og forlystelser, der findes i parken – Her bør det nævnes at køerne kan være MEGET lange. Fantastisk blot, at gå lige ind, sætte sig på første række og nyde fx opsætningen af Water World. Stor underholdende og overraskende oplevelse!
Billetterne bookes nemt på www.universalstudioshollywood.com – Følg blot vejledningen…
Charmetrolden - Shamu
Charmetrolden - Shamu

Sea World - 2 dage for 1 dags pris

Sea World
Vi havde ikke bestilt billetter hjemmefra, men var til gengæld heldige, at finde et godt tilbud på nettet nogle dage før vi ankom til San Diego - 2 dage for 1 dags pris.
Vi tog i Sea World hen på eftermiddagen, snusede lidt rundt i parken og så det fantastiske aften show med både delfiner og spækhuggere. Dagen efter tog vi tidligt i parken – Fantastisk, vi havde parken stort set for os selv! Vi kunne uden problemer se pingvinerne tæt på, ae søstjernerne og klappe rokkerne og alt det andet. Samtidig var det ikke noget problem, at få gode pladser til dagens shows , både i og udenfor ”Soakzone”… Den vidunderlige Shamu er uimodståelig!!!
Der er flere muligheder for at komme endnu tættere på dyrene bl.a. kan man komme bag kulisserne og klappe delfinerne eller spise middag på kanten af Shamu’s bassin.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Randi Simonsens profilside

Læs mere om rejser til Highway 1

Highway 1
Rejser til Highway 1
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/rhinen-skal-opleves.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.