Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hoteller

Læs mere om rejser til det Vestlige USA?

Familiehoteller i Californien, Nevada, og Arizona
Rejsetips indsendt af:
Kurt Haabegaard
København, Hellerup
28. jan. 2011

Familiehoteller i Californien, Nevada, og Arizona

Vi var på en 4½ uges tur i ovenstående stater. Mange af stederne boede vi på en hotelkæde der hedder Embassy Suites, fordelen ved denne kæde for os var at der er plads til 5 personer.
Alle værelser er en lejlighed bestående af:
Et stort soveværelse med 2 store dobbeltsenge, en stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og lille køkken med køleskab. (Køkkenet er IKKE beregnet til andet en at brygge en kop kaffe, altså intet bestik, tallerkener etc.)

Kæden er under Hilton kæden, så niveauet er højt, der er cook-to-order morgenmad med i værelsesprisen, der er gratis drinks/børnedrinks og snacks hver eftermiddag og endelig er der swimmingpool på alle hotellerne.
Og ikke mindst er priserne rimelige.

Overnatninger
Hotelbooking

Kommentarer til rejsetippet om Hoteller

Ja, og så er servicen uovertruffen hos Embassy Suites

05/03 2011 Jens Peter Skaarup, Hellerup
Jeg er helt enig med Kurt Haabegaard. Embassy Suites er stedet - ikke mindst for os med børn. Servicen er helt uovertruffen hos Embassy Suites - og det betyder også, at de elsker børn. Vi har boet på deres hoteller i Washington, Chicago og Niagara Falls - sidstnævnte sted med en af verdens mest betagende udsigter fra det ene værelse, soveværelset - tænk vi boede med udsigt DIREKTE til det store vandfald, som i løbet af dagen og natten skiftede farve og karakter hver time. Ja, det var stort - og forresten man kunne også se vandfaldet fra badekarret, hvis man åbnede "vinduet" mellem badeværelset og soveværelset. Den oplevelse kan ikke anbefales stærkt nok- selvfølgelig kombineret med en sejlturen helt hen til vandfaldet. Go for it!!!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hoteller

Hoteller i USA
i Hoteller
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.