Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Houmas Plantation and Gardens, Darrow, Louisiana

Jeg har lige været en tur i sydstaterne og nåede her forbi Houmas Planation. Vi kørte turen fra Natchez til New Orleans og havde Houmas Plantation på programmet.
Nogen meget specielle åkander
Nogen meget specielle åkander

Der er mange plantager i området omkring New Orleans og dette er helt klart en af de bedre.

Vi ankom om formiddagen, og vejret var perfekt til en rundtur i haven. Sæt god tid af, da der er meget at se og jeg vil anbefale man sætter sig og nyder omgivelserne i solen.

Alle de flotte gamle egetræer gav skygge for den bagende sol. Rundt i haven findes planter og blomster fra hele verden og vi kunne nemt få en hel dag til at gå med at nyde de rolige og fantastiske omgivelser i haven.
Guiden - Kortet på væggen blev fundet under renoveringen
Guiden - Kortet på væggen blev fundet under renoveringen

Houmas House

I midten af haven kom vi til hovedhuset. Her stod vores guide klar til en rundvisning. ”the mansion” blev restaureret for år tilbage og er bevaret i den originale stil. Det er derfor tæt på en tro kopi af hvordan de boede med flot arkitektur og malerier der er flere 100 år gammel.

Vi blev ført rundt i hele huset gennem middagsstue, soveværelser og andre værelser, endda ejerens kontor. Guiden var fantastisk og levede sig rigtig ind i fortællingen og fik os til at tænke tilbage til slavetiden.

En stor ros til guiden, man kunne virkelig mærke hun virkelig elskede sit job og man følte sig virkelig velkommen i huset. Og vigtigst af alt var, at hun lagde meget vægt på at dette hus ikke blot var endnu en seværdighed, men at dette var et hus som alle andre og det derfor ikke var ”farligt” at sætte sig i en stol eller røre ved noget i huset. Herefter var der ingen der holdt sig tilbage og billard blev spillet og tågehorn blæst i.

Vi sluttede af med besøg på deres restaurant og prøvede deres gode mad, en oplevelse værd. Kaffen skulle selvfølgelig nydes udenfor i det gode vejr.
Man film er blevet indspillet på Houmas Plantation
Man film er blevet indspillet på Houmas Plantation

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Toft Laustsens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.